tisdag 30 mars 2010

En ledig dag

Nähä! Korttids, sommartid och snart påsk blev för mycket för lilla damen, så det fick bli en ledig dag idag. Hon var så trött och skör igår, att vi inte lyckades något vidare med medicinrutinerna, så istället för att riskera utbrott så skippade vi dom rutiner som går att skippa, och tar medicin och bad idag efter frukosten. Skönt när man kan undvika onödigt tjafsande. Sänker vi, eller helst tar bort, kraven, så funkar det bra, även om damen är trött.

På kvällen kom Sandra med en väska full med ”paket” som hon hade fixat i sitt rum. Antar att hon lekte ”jul” eftersom det snart är påsk… Så Göran fick öppna en hel del klockor, halsband, dockkläder, smågrejor, prylar och pinaler, men Sandra var nöjd :)

Sen blev det lite avkortade rutiner och sängen tidigare än vanligt. Nu hoppas vi att hon är pigg idag och att det räckte med lite extra sömn. Det vore ju bra om hon orkade till skolan onsdag och torsdag eftersom det är lov sen.

Göran och jag hade planerat handling idag, det sista inför påsken. Men nu åker han troligtvis själv. Vi handlade ju förra veckan så det är inte jättemycket nu. Vi får väl se vad han har lust med, annars går det ju imorrn också, och då kanske jag kan följa med om Sandra orkar till skolan.

Påsken kommer ju att bli så lugn den kan här. Det är som med julen, vi tonar ner så mycket det går. Men Sandra sjåsar upp ändå, trots att det enda som händer utöver det vanliga är påskägg och godis. Ja, och påskmat då. Julen är ju klart värre, och mycket svårare att tona ner, men påsken oroar den med.

Avslutar med en bild från när Sandra var liten och bakar med hela ansiktet :)


Jag önskar er en toppenbra dag!

8 kommentarer:

Mia sa...

Åh vilken söt liten dam. Hon ser ut som en liten docka:) Viggo har pratat om påsk i flera veckor, han tror att man får lego i påskägget för det fick han förra året! Kram

Bloggande 4barnsmamma sa...

Tack det samma!
Kram!

Unknown sa...

Ja man får välja sin konflickter, det är bäst om det går.

Min Emil tror fortfarande på påskharen, tomten osv. Och blir mycket upprörd när andra säger tvärtom.

Anonym sa...

Vilken gullig bild på Sandra ! Tack för svaret på min fråga.
Ha en härlig dag !!! Kram Annika N

Maritha sa...

Vilken sötnos som bakar!

Hoppas det blir en bra dag så hon orkar skolan innan lovet.

Kramizar Maritha

Patricia sa...

Hon är ju så go den ungen!!!!!
Så söt på kortet och så härligt att slå in en massa paket... paket är kul! =)

Hoppas hon varit piggare idag och orkar med skolan i morron.

Kram kram
Patricia

Helena sa...

Hej!
Läser här ofta,tycker du skriver intressant och positivt ,trots jobbiga situationer som uppstår.Det andas kärlek på dina sidor,det är mysigt tycker jag.

ingvi sa...

Hej!
Ville bara önska er en Glad Påsk och trevlig helg. Ta hand om er och må så gott.
Kramis Ingvi