måndag 22 mars 2010

Sköna måndag!

Jaha, så idag gick det bra att sova, minsann. Jaja, försov mig gjorde jag ju inte för jag har klockan på 5.30 utifall jag får för mig att sova. Och det fick jag ju idag… Men jag missar bara min egna morronstund av att ”försova” mig, så det är ingen fara på taket.

Sandra tog sig en sovmorgon igår morse och jag väckte henne halv åtta. Hon ska ju upp klockan sex när det är skoldagar, så jag ville inte att hon sov alltför länge igår. Det brukar för det mesta gå ganska bra, men hon blir lätt skör och känslig om hon är trött, så vi måste försöka hålla fast vid sovtiderna, vardag som helg.

Nu sitter hon och äter frukost och är så glad över att det är skoldag idag, så nån trötthet märks inte av än iaf.

Det var inte så vidare värst mysigt väder igår (snöstorm…) så Göran och Sandra bytte ”leka i snön” mot en biltur, och eftersom Sandra älskar att åka bil så protesterade hon inte ett dugg. Hon var så nöjd så! :)

Lite skör var allt damen igår, även om det mesta flöt på bra. I duschen halkade hon till lite. Inte så hon ramlade, men hon blev väldigt rädd, och sen tog det lång tid innan hon blev lugn igen. Hon har alltid varit rädd för att ramla eller halka, trots att hon nästan aldrig har varit med om det. Hon blir väldigt otrygg om hon inte har fast mark under fötterna och har väldigt svårt att gå både när det är ojämt och när det är halt.

Jag tror att hon har haft nåt litet skrubbsår på sitt knä typ två gånger i sitt liv! En enda gång har hon slagit hål på sina byxor och det var snudd på att jag ville spara dom! Ja!... Faktiskt att jag var lite mallig över att även mitt barn kunde ha sönder ett par jeans! :)

Avslutar med en bild jag fick mailad till mig igår, från förra veckan när Sandra var i bollhavet med skolan.


Önskar alla läsare en fin dag!

5 kommentarer:

Mia sa...

Skönt med sovmorgon. Hon ser bra lycklig ut i det där bollhavet! Vad roligt att hon får åka dit igen! kram

Anonym sa...

Härligt att få sova ut lite :-) Vilken härlig bild på Sandra i bollhavet, ser verkligen ut som hon gillar det ..KUL !! Hoppas ni slipper mer snö, för NU vill vi ha vår !!
Ha en skön måndag !!! Kram Annika N

Forellen sa...

Det där känner jag igen Ellen är otroligt rädd när det är halkigt ute tex.Då blir hon väldigt osäker och nästan panikslagen.Jag har funderat på vad man kan göra för att underlätta,kanske brodda stövlarna : )

Bloggande 4barnsmamma sa...

Visst är det SKÖNA måndag!
Håller med:)!

Photo by Maria sa...

Tror du behövde sova till klockan ringde :-)

Vad det ser mysigt ut i bollarna och med det leendet kan man inta missa att hon tycker det :-)

Ha en härlig måndag..

Kram Mia