måndag 1 mars 2010

Välkommen vanliga vardag!

Vi hade planerat att gå ut och skotta snö på fm igår, men Sandra var så skör och grinig att det blev en innedag istället. Hoppas hon är pigg idag, så hon orkar till skolan…

Vi hörde henne igår natt, då hon var vaken ett par timmar och låg och pratade. Men hon brukar vara vaken på nätterna så jag vet inte om det var orsaken till hennes skörhet igår. Det kan vara att skoldagen närmar sig också. Det är ju två veckor sen hon var där nu, så hon längtar jättemycket och kan nästan inte tänka på nåt annat.

Idag måste jag komma ihåg att ringa LSS-handläggaren direkt när Sandra har kommit iväg. Hon ville ha ett möte för att höra lite vilka behov Sandra har av utökat korttids… Det känns som vi behöver lite hållna tummar… Men jag tänker inte lägga energi på att undra så mycket i förväg. Det blir som det blir, och blir det inte som vi vill så överklagar vi. Det ordnar sig alltid på nåt sätt.

Jag har känt mig lite trött och orkeslös på sista tiden. Dels har jag väl haft en liten mildare släng av familjens senaste förkylning, men det har varit en rätt intensiv vinter, med lite för lite ledigt. Jag skulle verkligen behöva ett par korttidsdygn nu. Nästa vecka har vi iaf ett dygn, om Sandra får vara frisk och må bra. Sen, veckan därpå, då är det två dygn på raken och då hinner man känna att man är lite ledig. Ska bli gott det!

Alltså, jag har ju världens bästa jobb och jag är så tacksam över att jag får vara tillsammans med Sandra så mycket som jag får. Ja, faktiskt att vi får vara tillsammans väldigt mycket hela familjen! Men hur mycket man än trivs med sitt jobb så behöver man lite ledigt ibland. Jag är ju inte så mycket ”bara mamma” med Sandra, utan oftast mest assistent. Är jag mamma så är jag liksom assistent ändå.

Nåja, idag ska jag iaf ha lite rast medan Sandra är i skolan. Behöver väl städas lite i vanlig ordning, och skottas lite snö, kanske… Det skulle ju bli oväder, så det blir kanske städning inne då :)


Vår, korttids, minisemester… *längtar* Eller, bilden är iofs från i somras, på väg hem från Danmark med hela familjen, men iaf... Längtar till minisemester ett par dygn med Göran i vår :)

Ha nu en fin måndag allesammans!

7 kommentarer:

Maritha sa...

Jag ska hålla tummarna för att ni får lite mer ledigt. Är det så att om hon är sjuk när ni har korttids så har ni kvar tiden eller......

Ni har ju haft det intensivt med sjukdom och låtit henne vara hemma från skolan så det är klart att du är trött, själv var du väl lite förkyld och nackvärk så det är helt förståeligt.

Vintern med alla snö och mörkret tar också av våra krafter.

Ha det nu så bra govännen!
Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Jag håller med tummarna för att Lss-handläggaren bara vill fråga lite rutinfrågor och att hon säger "Ja det klart ni skall få några timmar till, det behöver ni"

Skotta snö antar jag att det kommer att bli här med i dag, såg nyss väderkartan och det skulle snöa hela dagen :-( Men som sagt så kommer det ju försvinna fort för nu är det VÅRMÅNAD!!!

Ha nu några bra timmars ledighet..

Kram Mia

Annelie sa...

Jag sitter och funderar över ditt inlägg.. vad mycké kortis har ni till Sandra idag..??
Hoppas verkligen ni kommer att få beviljat mer timmar på angående Sandras kortis.. *håller tummarna*

Angående ditt förra inlägg,,, vilkt enormt bra jobb ni gjorde när det gäller Sandra och maten.. smart gjort. Men, det lönade sig ju oxå.
Gött att Sandra äter det mesta idag.. för jobbigt att se sitt barn sååå smalt som hon var innan hon började att äta bättre.

Åååå.. kan tänka mig hon var stolt som tuppen då hon shoppade sitt eget godis.. :o))

Ha en go vecka.. // Kram, Kram Annelie

Prins Albin sa...

Gud va mysigt det såg ut på husbils bilden...längtar!!! Vintern har verkligen varit lång i år!!! Hopas piggheten återkommer snart!!
Kram Marie

Patricia sa...

Håller tummar och tår att det går bra med LSS så ni får några extra dygn, det behöver ni, man kan inte orka hur mycket som helst och ni blir ju inte yngre heller.. ;)

Och nu fick jag husvagns-längtan när jag såg din bild på husbilen...få åka iväg o bara vara vid vår älskade Krampen sjö... =)

Ha en bra dag med dina efterlängtade raster... =)

Kram Patricia

Ingvi sa...

Hej på dej!
Det är synd att du känner dej så trött och orkeslös.Om det gick så skulle jag dela med mej av min energi.Sköt om dej och tänk på våran picknick i maj vi är snart där.
Ha en skön dag och ta hand om dej.
Kramis Ingvi

Anonym sa...

Ska hålla tummarna jag med så att ni får lite ledighet, det kan du och Göran behöva.
Kram Annika N