måndag 15 mars 2010

Teckning

Sandra ritade en teckning igår, som läraren i skolan skulle ha. Annars var det en sån där som jag gärna hade sparat. Inte för att den var färggrann och så, men för detaljerna som var, och som jag inte sett förut. Hon hade ritat sig själv och sin lärare när dom väntar på taxin i skolan. I ansiktena var det ögonfransar, pupiller, näsborrar, läppar och nåt som såg ut som en cigarett, som jag frågade vad det var. Det var tungan! Snacka om medveten om sin kropp då alltså! Tungan som inte ens syns var ändå med på porträtten! *stolt mamma, jaha* Har jag tur blir det snart fler såna teckningar, och nån kanske blir till mig :)

Det har hänt lite på teckningsfronten :)


Här är jag med min datorväska! Den är så fin, tycker jag. Ni ser väl datorn och musen som ligger i väskan?!! Juli -08


Här börjar detaljerna komma och huvudfotingarna är borta. Den är ritad för bara några dagar sen. Något foto på gårdagens teckning har jag tyvärr inte, men den var så fin så!

5 kommentarer:

Mona sa...

Jubel o trumpeter! Kullerbyttor o hurrarop! Blir så glad i hela hjärtat för det går ju framåt med expressfart. ÅÅÅHHHH vad det är häftigt efter "alla år" att det funkar med allt!!!! Nu har du, förlåt SANDRA gjort min dag! KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM

Maritha sa...

Åh vad fina teckningar, så underbart att se framstegen hon gör.

Så bra om det inte är så allvarligt för Åke!

Morronkramar!
Maritha

Marie L. sa...

Åh det är så roligt när det händer saker! Jättefina. :)

Mia sa...

Gud vad dom är smarta egentligen, våra speciella barn. Jag hade aldrig kommit på att rita det man vet finns i väskan. Eller hur!
Du frågade om Viggo lekte rollek eller bredvidlek. Vet inte...han leker mycket rollek som jag ser det, alltså olika starwarslekar tex. Men det funkar bara med ett barn, annars blir han helt stissig och kan inte hålla fokus. Sedan leker han ju själv helt plötsligt, fast de är två. Tror att det funkar så länge de är såpass små. Men om de är tio och ska göra nåt, t ex kolla en film, och Viggo helt plötsligt har påbörjat ett legobygge??? Vet inte faktiskt.

Photo by Maria sa...

Det verkar komma utveckling i stim nu :-D Jättekul!!! Hon kanske snart får för sig att rita en teckning till dig som du kan spara :-)

Kramar
Mia