onsdag 17 mars 2010

Men hallå???

Det är ju våååår ju! Varför har det kommit massa mer snö nu för??? Jaja, jag såg en skymt asfalten igår, minsann, så jag vet att den finns där under :)

Idag är det onsdag och Sandra kommer hem i eftermiddag. Vi har haft en jätteskön ledighet som har känts lång, trots att vi inte har gjort nåt direkt. Eller just därför, kanske…

Några projekt är inte planerade idag, mer än dom vanliga förberedelserna inför eftermiddagen. Hoppas lilla damen mår bra när hon kommer. Det ska bli gott att träffa henne igen!

Det är så skönt att vi inser att vi behöver ledigt ibland för att orka. I början var det ju jobbigt att lämna bort sitt eget barn, liksom… Men nu kan vi njuta av ledigheten och längta efter Sandra. Dessutom behöver hon den stimulansen och träningen. Vi vet att det är bra för henne och att hon har det bra. Annars hade det inte gått.

Åke har ju ont och haltar då och då. Försiktig och lugn är han tills medicinen gör nytta, då får han fart, minsann, och leker som en galning ett par timmar. Sen verkar det som värken kommer tillbaks. Det lutar väl åt att vi får åka in med honom igen, men vi får väl vänta och se vad som händer efter det att medicinenkuren är slut imorgon.

Det var ju bra att vi åkte in med honom iaf, även fast vi var lite osäkra på om det var nåt. Han var ju nästan som vanligt förutom när han haltade, och att han var lite lugnare än brorsan behövde ju inte betyda nåt. Vissa dagar leker dom som tokar och vissa dagar sover dom mer, det är ju inget konstigt med det, liksom.

Men nu märks det mer på Åke att han inte är okay för han går undan mer, leker väldigt lite, nästan bara efter medicinen, och han har svårt att hoppa upp på bänken och t.o.m. i soffan. Igår när han skulle upp på bänken för att dricka vatten ur kranen, så kom han inte upp, utan ramlade ner igen.


Ja, jag hade ju inte så mycket att komma med för nu, men jag återkommer väl mer när det finns nåt att skriva. Nu önskar jag er en fin dag!

Och hörrni, det ÄR vår!

6 kommentarer:

Mona sa...

Lille kattstackarn. Det verkar ju inte alls bra. Tur att det finns folk att få hjälp från, som kan kattsaker...... KRAM

Britt-Marie sa...

Va härligt att höra att ni haft en bra och lugn ledighet. Hoppas Sandra kommer hem med ett solskenshumör i eftermiddag.
Våren kikar fram emellanåt men än så verkar vintern vinna grepp...tyvärr.
Stackars lilla Åke, jag hoppas verkligen att det vänder och blir bättre snart! Kram

Anonym sa...

I bland är det så skönt att " bara vara " och bara njuta av lugn och ro. Så synd om Åke :-( hoppas ni snart får rätsida på vad det är.
Ha en mysig dag med Sandra !!! Håller tummarna på att ni får hem en solstråle :-) Kramiz Annika N

tess sa...

Gud vilken otroligt härlig bild på katten... ler. Som min huggorm där hemma... Skrattar.

Ja du.... alltså det är inte tandläkaren det är fel på det är de bestämmelser som finns men jag är glad ändå att jag sprade tanden... jag hade en begynnande inflammation så jaaaa....

Ha det bäst... //tess

Photo by Maria sa...

Lille Åke :-( Hoppas de kan "laga" honom hos veterinären..

Att ta steget att lämna bort sitt barn ibland är stort och det är ännu större när ni som föräldrar vet varför ni gör det.. Jag har ju en kompis som har ett barn med funktionshinder och det tog ett bra tag innan hon vågade lämna sin son på avlastning (ett för övrigt fult ord).. Hon var så rädd att andra skulle se henne som dålig förälder.. Vi hade måååånga samtal om detta innan hon gjorde ett försök och nu är han på kortis med jämna mellanrum och föräldrarna mår mycket bättre och sonen mår bra.. :-)

Jag håller tumme för Åke och jag önskar er alla en bra dag..

Kram Mia

Mia sa...

Stackars Åke! Han kanske saknar Sandra oxå?!