söndag 7 mars 2010

Lite inget särskilt

Ut i solen hann jag ju inte igår, men Sandra och Göran gick ut en liten stund medan jag förberedde eftermiddagsrutinerna iaf, och det var ju bra. Vårkänsla ska det ju bli några dagar, så jag hinner nog njuta vad det lider. Troligtvis redan idag, för Sandra ville ut, sa hon igår, och idag finns mer tid för det.

Lördagen gick i en rasande fart och nu är det redan söndag. Imorgon är det vardag igen och dessutom korttids. Jag som var så trött för en vecka sen att jag undrade hur jag skulle palla, och nu är vi snart där :) Och redan nästa vecka är det korttids igen, och då är det två dygn, vilket innebär att vi hinner känna oss lite lediga. Vi får väl se om vi bara slappar här hemma, eller om vi hittar på nåt. Efterlängtat är det iaf, mer än det brukar vara. Äntligen verkar det som om vardagen har rullat igång här!

Medan Göran och Sandra käkade chips i Sandras rum, igår, passade jag på att njuta lite egen tid. Sandra mådde så bra och jag hörde hur mysigt dom hade. Hon skrattade så hon kiknade mellan varven, det var himla härligt att höra henne så glad! :)

När det var sovtid var det något som hakade upp sig. Kanske var hon för pigg för att sova, för hon verkade inte övertrött, vilket annars brukar vara orsaken till stökiga kvällar. Hon ville ha medicin… Men det går inte att ge det så sent på kvällen för då hinner hon med all sannolikhet bli övertrött innan vi är klara, så det skulle bara ställa till det ännu värre. Jag lovade att vi fixar medicinen på morgonen idag om det behövs.

Men jag tror ju orsaken var att hon inte hade nån lust att sova, hon är duktig på att hitta på grejor då… Sen ville hon sitta i mitt knä en stund, och det fick hon ju förstås. Jag somnade nog före henne, för jag hörde att hon fortfarande var vaken när jag la mig. Men det gör ju inget så länge hon är lugn och nöjd.

Jaha, det blev ju lagom intressant idag, men det har lixom inte hänt så mycket. Vi bara njuter vardag, helt enkelt. Jag kommer inte på nåt roligare att berätta för nu. Om ni inte överöser mig med frågor nu då, förstås… :)

Ha en skön söndag!

3 kommentarer:

Mia sa...

Vad är det för medicin? För magen?
Ja visst svämmar en mamma-hjärta över när man hör dom skratta och må bra. Å chips är ju gott;)

Photo by Maria sa...

Vilken härlig lördag det blev för er.. Kiknande skratt är gott att lyssna på..
Känner igen det där med att hitta på saker för att slippa gå och lägga sig, just där är hon lik mina barn.. Ha ha.. Skall bara heter det här hemma..

Ha nu en riktigt bra söndag och hoppas ni kommer ut..

Kram Mia

Mia sa...

Du klickar på bilden och sparar den, sedan gör du precis som när du laddar upp en bild i bloggen:)