torsdag 18 mars 2010

Massvis med bollar

Imorse var Sandra skör innan hon kom iväg med taxin, men när hon kom hem var solstrålen tillbaks. Gissa en som var nöjd med dagen!!! Hon berättade ivrigt att hon hade minsann varit i ett bollhav hon!!!

Jag ska se om skolan kan maila nån bild i nästa vecka, så ni får se. Ska hon dit varannan torsdag så måste vi ju ha det på schemat. Det var så fina bilder i kontaktboken, som vi har tittat på, och Sandra berättade att det var ”massvis med bollar” :)

Men imorse, när hon var skör, så hade hon nog lite ilska som ville ut. Hon gick in i sitt rum och letade upp ”Klappa händerna när du är riktigt glad” med Mora Träsk, på sin CD-spelare. När dom sjöng ”stampa fötterna” så stampade hon så golvet skallrade. Sen bytte hon skiva!

Med katterna har det gått ganska bra så här långt. Att ha dom i olika rum hela tiden känns inte som en vidare bra lösning, för då skulle vi inte hinna ge dom något sällskap. Så vi lever livet som vanligt, men stänger in Åke i ett rum om dom börjar leka.

Sen har vi ställt stolar på dom ställen där Åke gärna vill hoppa upp, t.ex. vid favvo-platserna i fönstren, så det inte ska bli så högt att han ramlar ner igen. För ramlar han på sitt onda ben blir det ju värre, så klart. Och ramlar gör han ju nu, när han försöker.


Ang. mitt svar igår, att det är ett vanligt problem med knälederna. Nja, ortopeden sa ju att det var ganska vanligt att knäna såg ut så, mer eller mindre, men det är inte vanligt att det blir problem av det. Oftast märker man det inte. Och större hundar, som får problem, opererar man, men helst inte småhundar och katter. Ju tyngre djur, desto mer problem, oftast. Vi tror ju att Åke har gjort illa sig när han har lekt och därför fått problem.

Ha en skön kväll!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att det var en solstråle i dag med som kom hem. Hon fick kanske av sig ilskan genom att stampa i golvet...får vi hoppas. Inte kul när djuren är sjuka och dyrt blir det ju också. Hoppas han snart kryar på sig.

Ha en mysig kväll med solstrålen :-) Kram Annika N

Mia sa...

Vilken bra strategi att stampa lite i golvet:) Tror jag ska börja med det.

Britt-Marie sa...

Va kul med bollhav och vad bra ordnat av skolan! Håller tummar och tår för att allt blir bra med kissen. Kram

Okki sa...

Roligt att få hem barn som har haft en bra dag i skolan. Det är guld värt :)
Kram Okki

Moonrose/ Vonneli sa...

Wow, det måste ha varit skoj att få hoppa i det bollhavet...
Så bra att hon kan lösa sin ilska med musiken, lite klapp och stamp, musik är ju verkligen medicin för humöret.
Lilla kissen, håller tummarna för att allt ska gå bra och att det läker fint.
Ha en go weekend med massor av mys!!
Kram Yvonne

Photo by Maria sa...

Hon måste haft det kanon bland alla bollarna :-)

Och vilken bra idé Sandra kom med när hon var lite arg, lixom lite "lagligt" att stampa i golvet när man sjunger den låten ;-)

Skönt att det gått rätt bra med att hålla Åke lugn och smart att sätta fram stolar på favvoplatser så han slipper hoppa så högt..

Ha nu en bra fredag..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad bra att hon tyckte om bollhavet så det blev en positiv upplevelse för henne. Kul om vi får se ett foto sedan.

Lilla ÅKe så förfärligt med såna problem och jag förstår att det blir jobbigt att hålla isär dem.

Ha nu en fin fredag och helg så ser jag fram emot trevlig läsning på söndag!

Kramen Maritha