lördag 6 mars 2010

En hel vanlig vecka

Vilken härlig fredag det var igår! Solen sken och snön glittrade. Det var en riktigt skön promenad vi fick på morgonkvisten, när Sandra hade åkt till skolan, så nöjd med sin ridväska.

Sen fixade vi pannbiff och frös in, sånt som är bra att ha när tiden inte räcker, vilket den ju sällan gör. Ja, efter det var det bara dom vanliga förberedelserna och dammsugaren kvar så sen blev det lite slappa innan sista rasten för veckan var slut.

Jo, jag började lite med dom där bilderna jag skrev om igår oxå. Fast jag måste köpa en bra pärm till dom, så jag kom inte så långt.

När Sandra kom hem var hon go och glad och allt funkade så bra så :) I torsdags, när Göran tog emot, kom hon sent, 15.15, så det var ju en bra dag att skippa medicinrutinerna på. Kommer hon hem senare än tre så blir det stressigt. Igår kom hon tidigt, 14.40, och dessutom på ett strålande humör, så hon satt i badet redan 15.15!!! Rekord!!! Det har vi inte ens lyckats med när det är fritidsdagar och Sandra kommer hem en halvtimma tidigare än hon gör på skoldagarna. Otroligt! Men såå skönt att slippa känna stressen.

Nu har vi haft en hel vecka med skoldagar och vardag, och det var väl vad vi behövde! Nu känner jag mig mycket piggare igen även om jag behöver lite korttids fortfarande. Men jag är inte helt slut längre och det räcker ju långt :)

Det är iaf helg nu, och det är nog skönt för Sandra med lite paus och lugnare tempo ett par dagar, även om hon trivs allra bäst när det är skola. Hon klarade ju hela veckan fint, utan att behöva nån ledig dag. Vi har inga planer alls utan ska koncentrera oss på att bara ta det lugnt så Sandra kommer till ro riktigt. Det behöver hon, för hon är nära till skör nu när det har varit nåt som hänt i stort sett hela vintern. Nu måste hon få landa och bli trygg ordentligt innan vi kan börja fylla på igen.

Så släktingarna som vi inte träffat sen långt innan jul, dom lär få vänta ett tag till. Känns ju sådär, men vi har inget val. Sandra behöver det.

Vi får väl se om vi hinner och orkar ut en sväng i det vackra vädret som dom lovade skulle bli idag med. Det brukar vara svårt att hinna allt som ska göras, men det beror på hur det flyter. Det blev iaf lite vårkänsla igår, med takdropp och värmande sol mot husväggen :)


Och det skulle ju hålla i sig några dagar.


Vi har inte varit ute med husbilen en enda gång i vinter. Dels har det ju varit VINTER, liksom… både väldigt kallt och mycket snö, så det har väl inte lockat så jättemycket. Sen har vi knappt haft korttids heller. Inte så vi har hunnit göra nåt annat än sånt vi måste passa på med iaf. Så nu längtar vi lite till vi får tillfälle igen. När väder, tid och ork stämmer.

Jag önskar er alla en skön helg!
Hoppas ni har möjlighet att njuta av solen lite.7 kommentarer:

Mia sa...

Njut av solen, jag ska jobba:(

Patricia sa...

Härligt med en bra vecka i ryggen när man går in i helgen. Hoppas helgen blir lugn och bra inför kommande vardag... =)

Nej husbilsresa i det väder som har varit kan jag förstå inte har lockat så värst...men nu längtar jag efter att ta hem husvagnen o få göra iordning den inför vår-premiären...men det lär nog dröja några veckor till innan den får komma hem.. =)

Ha en skön helg!
kram Patricia

Mib sa...

Hej hopp!
Kika in på min blogg får du se. Du har fått en award av mig där :-)
Kram!

Okki sa...

Skönt med vardag och vardagsrutiner.
Vi njuter oxå av det.
Kram Okki

Photo by Maria sa...

Gott att läsa att Sandra har strålat ikapp med solen och allt flyter på smidigt..

Njuta av solen skall jag absolut göra denna helgen..

Ha nu en bra dag..

Kram MIA

Britt-Marie sa...

Det är så härligt att läsa om hur ni alltid ser till Sandras bästa i alla situationer. Att ni inte släpper efter för kanske det dåliga samvetet inför vänner och släktingar. Hoppas nu helgen blir bra och att ni kan få även er välbehövliga ledighet på måndag!! Kram

Annelie sa...

Tack för tipset,, detta med olivolja på naglar & nagelbanden.
Ska jag absolut testa.. :o))

Ha en mysig fortsättning på helgen.. // Kram, Kram Annelie