lördag 13 mars 2010

Lite vanlig helg

Sandra mår bra och kom hem som en solstråle igår med, så härligt att se henne! Eftermiddagen och kvällen gick bra och i skolan hade det också funkat hela dagen. Sandra gillar ju fredagar då det är både ridning och estetisk verksamhet som hon tycker mycket om.

Men lite skönt med helg är det nog iaf, och även om vardagen är bäst så går lediga dagar i ett lugnare tempo och det är nog skönt för oss alla ibland. Vi tar det lugnt, helt enkelt och lördagen brukar ju gå i ett ändå med alla vanliga bestyr och chipstraditioner.

Igår rasade det ner en massa is från taket på vår balkong…


Så nu blir det till att införskaffa nya balkongmöbler, men det gör lixom inget :) Vi (iallafall jag…) har faktiskt pratat om att köpa nåt snyggare där, men det har inte prioriterats än.

Åke har haltat lite ett par gånger, så igår ringde jag veterinären för att få lite råd. Första gången han haltade till var för nån månad sen, då trodde vi att han bara slagit i bakbenet när han lekte. Han kunde inte stödja på benet och la sig ner. Efter ett tag var han som vanligt igen. Sen har det hänt tre gånger till sen dess, och så igår hände det tre gånger på eftermiddagen. Då ringde jag och hon tyckte vi skulle komma in, så vi fick en tid på måndag. Blir han värre ska vi åka akut, men det hände inget mer igår iaf. Nån som vet vad det kan kosta med ett veterinärbesök och röntgen?... Hoppas iaf han är okay, vår goa Åke!


Jaha ja... jag har ju inte nåt mer att komma med för nu.
Önskar er alla en fin helg, helt enkelt!

6 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Nya utemöbler är ju alltid kul ;-)

Veterinärer är ju aldrig billiga men jag har inte en susning om vad det kan kosta.. Jag har funderat på försäkring på mina katter så länge men inte gjort det, det är ju en kostnad det med... Fast skulle det hända ngt så är det ju värt det ändå..

Ha nu en härlig lördag..

Kram Mia

A home far away sa...

Kikar in och önskar dig en fin helg!
Kram Gunilla i Singapore

Mia sa...

Skönt att hon är hemma och på bra humör. Gott med chips;) Det finns det dom som gillar här också.

Annelie L sa...

Veterinär besök är ju aldrig billiga, men vi har alltid haft våra djur försäkrade (inte alla, marsvinen har levt gott utan någon försäkring) Visst kostar det att betala försäkringspremien men det är det verkligen värt när det väl händer något. Vi hade en vit schäfer som rusade fram genom livet, det blev många besök hos farbror djurdoktorn, många stygn och många nätter, då var man verkligen glad över försäkringen.
Hoppas det inte är något allvarligt med Åke, håller tummarna för er.
Kram till er alla.

Maritha sa...

Kul med nya utemöbler det är bara så svårt att välja bland allt snyggt som finns nu för tiden.

Hoppas det går bra med kissen.

Önskar er en fin helg!
Kram Maritha

Anonym sa...

Skönt att ni har en lugn helg med vanliga rutiner. Synd om Åke :-( hoppas det inte är något allvarligt.
Ha en fin helg med mycket mys !!! Kram Annika N