måndag 15 mars 2010

Snart tar vi lite helg


Igår satt Göran och Sandra i soffan och småpratade på Sandras vis. Sandra klipper ut bilder ur en katalog, bl.a. en CD-spelare. Göran frågade henne vad hon tycker om att lyssna på för musik och Sandra svarar sjungandes ”Nu är det jul igen, nu är det jul igen” :) Ja, om nån nu skulle ha missat det så älskar damen julmusik! Året om!

Sen poppade vi popcorn och hade lite söndagsmys framför tv:n! :)

Idag är det ju korttids och jag ska strax väcka Sandra. Hon var lite orolig igår, men ingen större fara. Det beror säkert på att det inte har varit så mycket korttids på länge. Troligtvis går det över när hon väl är där.

Vi ska väl inte göra nåt särskilt alls, mer än veterinären klockan två. Igår såg vi ingenting på Åke och han lekte nog som vanligt. Har vi tur så är det inget med honom men det lär visa sig och jag återkommer om det när jag vet mer.

Ja, jag skrev ju om gårdagen igår em så det finns inte så mycket mer att tillägga just nu. Det är dags att fixa här innan Sandra ska upp så jag önskar er en bra dag, helt enkelt!


7 kommentarer:

Liv sa...

Hoppas ni får en skön ledighet nu och att det går bra med kissekatten. Må så gott! Kram C

Photo by Maria sa...

Sitter och småskrattar lite här när du berättar om julmusiken för den får mig att minnas.. När jag jobbade dagtid på en av skolorna som tjejen jag jobbar med gick på så fanns det en kille som älskade julmusik året runt.. Så det sjöngs ofts, men tjejen jag jobbar med avskyr det och på den tiden så grät hon när hon hörde musik hon inte gillade.. Så då fanns det en kille som skrattade högt när han hörde musiken och min tjej som storgrät.. Men bara för att ite hon gillade det så var vi ju tvugna att sjunga och spela det ibland för killens skull..

Ha nu en bra ledighet..

Kram Mia

Maritha sa...

Hoppas ni får en fin ledighet och att det inte är nåt problem med kissen.

Visst är det stort att hon förstår sambanden med det man gör och jag bara älskar att läsa det du beräätar för oss.

Njut nu vänne för det gör jag!

Kramen Maritha

Anonym sa...

Spelar ju inte så stor roll om det är jul eller ej, hi,hi,gillar Sandra det så är det ju okej. Men kanske lite tjatigt för er ;-) Lycka till hos veterinären ! Och Njuuuut nu av dagen !!! Kram Annika

Mona sa...

O jag blir så glad över Sandra att nu går JAG o sjunger på Nu är det jul igen! KRAM

Mallamousan sa...

Ja han är en helt underbar lite grabb den där prinsen!:)

Annelie sa...

Jaa,, julmusik är JU mysigt.. men kanske inte året om... *fniss*
Men mysigt juu att hon har sina favoriter..

Hur gick det med kissemissen..??

Vi har våra båda bonnkatter (som är även innekatter) försäkrade.
Vi vill att de ska kunna få en värdig hjälp om de blir sjuka.

Ha dé bäst och sköt om er.. // Kramar Annelie