lördag 20 mars 2010

Inget särskilt

En mycket glad och nöjd Sandra kom hem från skolan igår. Alla bestyr flöt på utan problem och damen sken som solen mest hela tiden. Jo, det var nog faktiskt så, vad jag minns :) Härligt när hon mår bra och allt funkar!

Vi passade på att ta en ordentlig prommis på förmiddagen, eftersom vi har svårt att komma ut på helgerna. Den här gången kom jag ihåg att ta med kameran, men hittade inget att fota. Det mesta var lixom grått… Annars letar jag nåt påskigt som jag kan pryda bloggen med när det närmar sig. Men jag får väl fortsätta leta, helt enkelt.

Åke, som ju verkade en aningens bättre i sitt ben i torsdags, haltade mer igen igår. Men han ska ju äta sin medicin i tio dagar till, eller nio nu då, och vila i en månad, så vi lever på hoppet.


Det händer ju inte så mycket här och jag har lite idétorka. Jag har ju inte så många läsare, men det skulle sitta fint med lite frågor…

Avslutar med ett par gamla bilder.Sandra när hon var liten.Tre år sen, när hon sätter upp sitt schema för kommande dag.Så ett fint porträtt på solstrålen :)

Ha nu en fin helg!

3 kommentarer:

Mia sa...

Som sagt, hon är så vacker! Och så liten och rund på första bilden...tiden går. Kram

jeannette sa...

Hej vännen
Härliga bilder roligt att titta tillbaka på barnen när dom är små, vi gjorde själv det för ett tag sedan. Ha en skön helg och tack för inläggen hos mig kramar

Photo by Maria sa...

Solstrålande Sandra gillas, ja hon gillas ju ändå så klart.. Men kan förstå att allt går mycket lättare när det är en solstråle som kommer hem, så är det ju även med mina barn..

Ha nu en bra lördag..

Kram Mia