torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!

Jag har legat däckad, men nu börjar man bli människa igen. Som vanligt, väldigt tacksam över att vi är två här hemma! Hur i hela friden skulle det gå annars? Jag menar, jag kommer inte ur sängen när jag blir så här, vilket tycks hända då och då av nån anledning. Och vi har ingen anhörig i närheten som bara kan rycka in. Så jag är riktigt glad över att vi är två!

Nåja, Sandra är hemma idag för hon hade haft det jättejobbigt i skolan igår. Mest av förväntningarna över en fest dom skulle ha idag. Men Göran lovade henne en tjyvstart på påsken här hemma istället och det gick hon med på. Och blev lugn genast.

Dom kom förbi från Amelia, assistansbolaget, igår, när jag sov och Sandra var i skolan. Sandra fick ett stort påskägg fullt med godis och vi fick en fin blomma. Vad gulligt av dom!


Så det var det påskägget Sandra fick festa på idag, efter maten.Nu orkar jag inte sitta här längre, så nu önskar jag er en fin påskhelg!8 kommentarer:

Unknown sa...

Så snällt av assistansbolaget. Och godis är ju alltid uppskattat!

Hoppas ni får en påsk med mycket sol!

Kramar om!

Maritha sa...

Verkligen tur at ni är två när du blir så däckad. Hoppas det går fort över så ni kan njuta av Påsken tillsammans.

Tack vännen för det jättefina kortet, su gulligt av er.

Sitter i stugan och här regnar lite men då tar det ju på snön så man få se det positiva i det.

Ha det gott vännen!

Kram Maritha

Bellan sa...

Förstod nästan att du blivit dålig eftersom du inte skrivit nåt på ett par dar.
Ta hand om dig och krya på dig! Ät inte för mycket godis i helgen bara!
Kram!

Mona sa...

Tur att du är piggare. Gulligt av assistansbolaget att tänka både på personal och brukare. Hoppas ni får en fin påsk. KRAM

Annelie L sa...

Som sagt, tur att ni är två som delar på arbetet. Roligt att få lite uppskattning från sin arbetsgivare, våran satte in två påskägg i fikarummet, som skulle räcka till 19 personal, inte mycket att dela på...men tanken var väl god.
Tack snälla gulliga för det fina kortet, jag blev så glad när Sandra har ritat och pysslat på kortet, ja givetvis blev jag glad över hälsningen från er också, tro inget annat ;)) Ni är så goa.
Jätte go påskkram till dig och hela din fina familj, kram Annelie

Mia sa...

Åh stackare, krya på dig! Vag massa gott godis Sandra fick:) Vi ska också äta massa gott i påsk. Kramis

Britt-Marie sa...

Krya på dig Nina och ta hand om dig! Hoppas ni får en skön påsk med god mat och massa godis! Här väntas det på påskharen som gömmer godiset i trädgården!! Kram

Photo by Maria sa...

Hoppas du mår bättre nu så ni kan ha en riktigt mysig påsk..
Ser gott ut med stort choklad :-)

Kram Mia