tisdag 27 april 2010

Skön ledighet

Så är ledigheten snart slut för denna gång. En riktigt skön helg har vi haft, trots att vi ”bara” har varit hemma. Vi har njutit av en hel massa tid! Och vädret har ju varit helt okay, även om det varit lite kyligt emellanåt. Ute har man ju kunnat vara iaf.

Igår blev det trädgårdsarbete, lite rens och fix och hjälp av katterna.


Dom har ju sele ute och först satte jag dom lite närmare där vi skulle hålla på och klippa häck, men det blev ett fasligt liv på fåglarna! Dom måste haft ungar i en holk precis där… Så jag fick flytta katterna en bit ifrån, så det blev lugnt i holken :)

Sen grillade vi och hade det gott i solen.


Mmm, känner ni doften?


Å en smarrig potatisgratäng till det :)


När vi kom in igen somnade två trötta katter och sov sen som små grisar!


En liten prommis och lite dammsugning hann vi med också, men sen slappade vi mest och dukade fram lite ost & kex till sista delen av Arn.

I em kommer Sandra hem och nu dröjer det en månad tills vi kan njuta ordentligt med ledigt igen. Då har vi sista långhelgen, om nu allt blir som vi tror att det ska bli sen, dvs korttids två vardagsdygn varje vecka.

Nästa vecka har vi korttids i ett dygn, och då ska vi på föreläsning, sen är det fem dygn på raken i slutet av månaden. Då hoppas vi på lite ”husbils-väder” Ev. hälsa på vänner, men det är inget bokat än.

Sen ska vi se hur det är med Åke också, om han är nyopererad då, kanske. Göran ska in med honom imorgon så får dom se om skelettet är färdigväxt, vilket vi hoppas. Isf blir det troligtvis operation inom tre veckor.

Det var det hela för denna gång! Nu ska här läsas bloggar :)
Ha det fint!

5 kommentarer:

Mia sa...

Riktigt mysigt har ni haft. Såg gott ut på grillen. Och vad fint du gjort på bloggen:-)

Maritha sa...

Åh vad du gjort fint här Nina!

Så mysigt att ni fått njuta ordentligt av ledigheten med grill och annat gottit!

Hoppas det är bra med Åka när han kommer till doktorn.

Må väl vännen!
Kram Maritha

Okki sa...

Härlig vårdag ni har haft..
Såg gott ut med lite grillat.
Kram Okki

Anonym sa...

Jo jag kände doften...jasså det var ni ;-)Det är skönt att "bara vara" och få ladda batterierna, för det behöver ni ju så väl. Härliga, vårliga bilder !!! Njut nu de sista timmarna ni har kvar för denna gången :-) Kraam Annika

Photo by Maria sa...

Mysigt med att grilla och ja jag känner doften ända hit :-)

Ha nu en bra dag..

Kram Mia