fredag 9 april 2010

Handling avklarat!

Ja, som jag skrev i förra inlägget så vaknade damen tidigt. Det kan ju ha berott på att hon drack mycket kvällen innan, så hon behövde på toa. Vi brukar undvika att hon dricker för sent, men igår glömde jag ge henne en medicin (Movicol för magen) som blandas i ett glas juice… Så hon fick det innan läggdags, men det hade nog varit smartare att hoppa över det istället.

Nåja, eftersom hon vaknade tidigt, så var hon egentligen för trött för en tur till stan. Vi gick igenom både utbrott och näsblod på morgonen och humöret var ”gnäll om allt”

Den rösten som Sandra får när hon är skör, den kan jag inte beskriva. Men den är fruktansvärt stressande och jobbig att höra. Entonigt oavbrutet gnäll, som bara fortsätter och fortsätter. Men, det är ju jobbigast för Sandra, förstås.

Nu hade vi ju lovat henne att få åka och köpa sig en jacka, så det var ju inte bara att strunta i det hursomhelst. Därför åkte vi iaf och tänkte att det värsta som kan hända är ju att vi får åka hem utan jacka.

Men det gick kanonbra! Ja, visst var det lite skört och smågnälligt, men funkade i det stora hela jättebra. Och vi hittade en tuff jacka i nåt som liknar skinn. Alla var skrynkliga, så jag antar att det skulle vara så. Det gillar jag ju sådär, men det slätar kanske ut sig...


Sen hittade vi jeans också och Sandra orkade prova! Det var toppen för jeans behöver hon och det är så himla svårt att hitta några som passar på henne. Alla är jättelånga i benen och trånga i midjan. Dom här var väl inget undantag, men är iaf i en sån modell som går att vika upp.


Dessutom kostade dom bara 199:- styck så det blev fyra par! *nöjd*


Å så ett par vårskor som Sandra ville ha på sig direkt, så hon höll på att sura ihop när jag var tvungen att betala dom först. Men det gick ju över så fort hon fick sätta på sig dom och sen var hon överlycklig hela vägen hem, vår lilla skofantast :)


Eftersom klockan var mycket när vi kom hem så köpte vi med oss pizza och jag var nöjd med att slippa laga mat! Efter maten blev det stora utbrottet för då var Sandra så trött så trött. Tillslut klarade vi av medicin och bad-rutiner och nu blir det bara lugn och ro resten av den här dagen!

Ha en fortsatt skön fredag!

7 kommentarer:

Mia sa...

Vad fin hon blev! Ja jag kan förstå att hon var trött. Hoppas hon får sova ordentligt i natt då. Kramar

ingvi sa...

Sandra blir en riktig tuff tjej i sina nya kläder.Vad bra att det gick lugnt till med inköpena.Sköt om er och ha en trevlig helg.Kramis

Maritha sa...

Så fin hon blev och vilka fina inköp ni gjorde!

Ha en skön kväll vännen!

Kram Maritha

Okki sa...

Vad fin Sandra är i håret.
De nya kläderna är fina oxå :)
Kram Okki

Anonym sa...

Vad fin Sandra blev i sina nya kläder och fräsiga skor.
Ha en skön helg.
Kram
Agneta W

Photo by Maria sa...

Du får vänja dig vid skrynklorna för så skall jackan vara ;-) Snygg hon blev, fast allt klär ju en skönhet..

Kram Mia

Mona sa...

Snygg jacka! O glad att ni hittade jeans också. O känns som att allt ska vara skrynkligt, är inte heller så förtjust i det.... Men, det viktigaste är att Sandra är nöjd och det ser hon ut att vara. KRAM