måndag 12 april 2010

En skön söndag

Sandra tog sovmorgon igår med, och sken sen ikapp med solen :) Hela dagen gick i ett lugnt tempo och det berodde mycket på att vi klarade av medicin och bad redan på morgonen. Tänk vad det vore skönt om det gick att klara av det varje morgon… Fast, det är omöjligt! Isf skulle jag behöva väcka henne klockan tre på vardagar… Nä tack!

Nåja, igår var det en skön dag iaf och efter maten gick Göran och Sandra ut i solen och vårstädade lite…


…medan jag packade korttidsväskan och njöt av lite egen tid. Sen ville katterna oxå ut en sväng, och det fick dom ju förstås.


Och så lite såpbubblor i vanlig ordning :)


På tal om katterna, förresten… Våra katter är ju väldigt nyfikna, och då menar jag väääldiiigt nyfikna! Ja, det hör väl till åldern också, förstås. Det har nog lugnat sig lite, om jag tänker efter. Hursomhelst, om man öppnar en dörr, ett skåp eller en låda, så vips är det en eller två katter där inne. En gång blev Åke instängd bakom lådan i en byrå… Gissa om vi letade...

Nåja, igår sprang Sune in i garderoben när jag öppnade dörren där. Då brukar det vara enklast att bara stänga dörren i några minuter så springer han ut självmant när man öppnar igen. För börjar man krypa efter så gömmer han sig bara.

Så jag stängde dörren om honom igår. Och glömde bort honom! Nästan två timmar senare kom Göran och undrade vart Sune var någonstans, för katterna brukar nästan alltid vara tillsammans, och det var bara Åke som var här. Jag sa att jag inte hade sett honom just för tillfället så han var kanske uppe och käkade eller nåt.

Det gick ett tag till innan jag kom på det. Jösses, han är väl inte kvar i garderoben, sa jag och gick dit för att kolla.


Men han hade nog haft skoj där inne :)

Idag får jag väl väcka Sandra, gissar jag, men hon kan sova till sju iaf, eftersom det är fritids och taxin kommer en timme senare än när det är skoldag, d.v.s. klockan nio. Sen är vi lediga till imorgon, efter skolan. Ska bli nice det!

Eftersom vi klarade av både mathandling och vårkläder förra veckan, så blir det kanske en långprommis idag då. Eller städning… Fönsterputs, rent av… Kanske…

Hoppas ni får en härlig måndag!

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilken härlig söndag ni haft..

Min ena katt är 4 år och ÄLSKAR att krypa in överallt när man öppnar skåp osv.. Ibland hittar man byrålådor öppna, då har hon öppnat själv på ngt sätt och legat i lådan.. Det syns ju tydligt att hon eller Gusten legat där för de fäller som attan..

Ha nu en bra måndag..

Kram Mia

Mia sa...

Vad mysigt de verkade ha i solen:)

Maritha sa...

Åh vad härligt att se gräsmatta, här är det säkert 50 cm än på marken men solan trar hårt på snön nu.

Vilken bra söndag ni fick och jag hoppas ni njuter av ledigheten det har jag gjort idag!

Kramizar Maritha