fredag 9 april 2010

Stressad

Jag vet inte om Sandra är trött eller stressad inför dagen, men vi ska iaf åka till stan och göra ett försök. Hon vaknade tidigare än vanligt och det var ju lite typiskt. En pigg tjej ökar ju chanserna till en lyckad utflykt.

Nåja, vi kan ju bara göra så gott det går, och går det inte så är det inte hela världen det heller. Nattmia påminde mig om att det är påsklov. Så det kan vara lite mer folk än annars på vardagar. Vi tänker iaf vara där direkt när dom öppnar så förhoppningsvis hinner vi klart innan resten av folket vill handla.

Rullstolen hjälper oss också, så det kan gå vägen. Vi ska ju inte springa runt så länge och behöver inte in i några provhytter. Vi är glada om vi hinner hitta en jacka medan Sandra orkar. Skor har vi inte sagt något om till henne, så det kan vi bestämma när det blir dags isf.

Jaha, sen är det ju redan helg! Den här veckan bara försvann. Det beror ju förstås dels på att den var en dag kortare, men säkert också på att vi hade korttids sen, tisdag till onsdag.

Nåja, jag återkommer senare om hur dagen gick och kanske nån bild på en glad Sandra i en ny jacka, om allt flyter på bra :)

Ha en härlig fredag, gott folk!

8 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon på er!
Jag hoppas och tror att det kommer att gå jättebra idag, Sandra har ju "växt" enormt!
Ha det så gôtt, jag ska tänka på er! Kramar, Agneta F

Maritha sa...

Vi får väl hoppas att de som är lediga för lov sover länge så ni hinner hem innan de kommer ut i affärerna.

Kul att få se Sandra i ny jacka!
Ha en fin dag min vän!

Kram Maritha

tess sa...

Japp.... ha en fin dag //tess

Mia sa...

Lycka till. Hoppas på fina bilder på nyklippt Sandra då:)

Anonym sa...

Håller tummarna riktigt hårt på att det blir en lyckad shoppingdag med en glad Sandra och allt funkar. Här i Skåne hade de påsklov i förra veckan, fast min dotter var ledig några dagar till nu i veckan för några kurser var slut.

Ha en toppenhelg !!! Kram Annika N

Unknown sa...

Hälsar från ett grått och regnigt malmö.
Hoppas turen i stan går bra.

Ser fram emot fina bilder senare i kväll! :)

Photo by Maria sa...

Hoppas allt går bra idag så det både blir jacka och skor :-)

Macroobjektiv behöver man inte, men vill man som jag ta riktigt riktigt nära på saker och tex insekter då är det ett macro man behöver.. Objektiv är inte billiga, det är ju objektivet som är det viktiga i en systemkamera, det är det som bestämmer ljusinsläpp tex och de dyrare objektiven är ju de som är bättre..

Ha nu en bra dag..

Kram Mia

Okki sa...

Hoppas ni hade en riktigt bra shopping dag.
Många kramar Okki