torsdag 15 april 2010

En vanlig dag

Sandra var lite skör igår morse, men jag gissar att det gick över så fort hon kom iväg. Det var säkert förväntningarna inför utflykten hon skulle göra. När hon kom hem var hon iaf go och glad :) Nöjd med dagen och överraskad då hon möttes av hela familjen, med katter och allt. Det gör vi inte så ofta, för då blir det bara jobbigt för henne, men nån gång ibland går det bra att överraska lite.

Sen fick Göran ta duschningen, för jag har ont i handleden. Ingen fara, jag får det ibland, men just att skölja håret gick inte, och då tyckte Göran det var bättre att ta hela duschningen, och jag fick en skön stund för mig själv.

Medan Sandra var på sin utflykt tog Göran och jag en prommis i vårsolen, så himlans härligt väder!!! Vi tittade ut en väg som vi har pratat länge om, för vi ville kolla om man kunde cykla där. Det kunde man, och det ska vi försöka göra i sommar, med Sandra och picknick.


Ikväll ska Göran ut och det händer inte särskilt ofta, så det blir nog kul för honom. Själv får jag väl passa på att njuta av mitt egna sällskap när Sandra väl är nattad. Inte så dumt det heller, ibland :)

Så lite svar på frågor då. Mia undrar om Sandra klarar att bada i en sjö. Jodå, det klarar hon, både i en sjö och i havet. Hon älskar det! Haken är att det inte finns så många folktomma stränder en varm sommardag… Ibland passar vi på tidigt, och går hem när folket kommer.

Mia undrade också vad det är för en skola Sandra går i, och hon tycker det verkar vara en bra skola. Det är en specialskola för elever med diagnosen autism. Och ja! Den är jättebra! Sandra kan inte ha det bättre! :)

Så var det Nattmia som frågade om inte skolan har bad på schemat. Jo, det har dom, men Sandra fixar det inte eftersom det är ett vanligt bad som är öppet för allmänheten.

När Sandra var liten fanns det en pool i skolan här där vi bor. Jag fixade egen nyckel dit och vi hade den för oss själva en timme i veckan. Gratis, t.o.m. Det var kanon, men tyvärr finns inte det badet kvar längre.


Hoppas ni alla får en fin-fin dag!

5 kommentarer:

Maritha sa...

Åh vad mysigt att vara hemma och få en alldeles färsk blogg så här på morgonen.

Härligt att ni hittade en bra cyckelrunda inför sommaren, måste säga att dessa cycklar är fantastiska uppfinningar!

Ha en toppen dag min vän!

Kram Maritha

Bloggande 4barnsmamma sa...

En riktig liten sommar-tjej!:)
Kram!

Mia sa...

Men lilla sandra i tvätthinken:) Jag har en sån bild på Viggo också:) En sån cykel skulle vi ha haft för två år sen, nu är nog Viggo för lång. Kram

Photo by Maria sa...

Ni skulle haft vårt badhus :-) Där är varmvattenbassängen för sig själv och det är den skolan hyr var vecka, inga andra får bada där då.. Till den bassängen finns ett litet omklädningsrum som man kan använda till de elever som behöver byta om ensamma.. Kanon!!

Mysiga bilder på Sandra och så dig med :-) Cykla är härligt.. Vi har en parcykel till tjejen jag jobbar med, jobbigt att cykla med eftersom hon inte själv kan hjälpa till med sina trampor men så härligt hon tycker det är..

Ha nu en bra dag.. och hoppas det onda i handleden gått över..

Kram Mia

Anonym sa...

Vilken sötnos som sitter i badet..härligt, syns att hon gillar att bada. Hoppas det blir fint utflyktsväder i sommar. Duktigt att ni var ute och promenerade.

Ha en härlig helg !!! Kram Annika