lördag 10 april 2010

Kastar om lite

Det var planerat ett besök hos mina föräldrar som imorgon, men så kom vi på att det ju är bättre idag, för det är lättare att skippa medicin och bad om det är en ledig dag efter, så vi kan ta igen medicinen redan på morgonen, liksom.

Alltså bytte vi dag och åker dit idag istället, Sandra och jag. Imorrn blir en lugn dag, ja, efter medicin å det då, förstås. Det känns som ett bra upplägg innan fritids och korttids på måndag.

Det finns förstås en liten risk nu, att det blir lite för mycket för Sandra med shopping igår och mormor och morfar idag. Men vi får ta den risken. Det var ju evigheter sen vi träffades nu, så det känns dags! Så klart avgör ju hur Sandra mår när hon vaknar, och jag hoppas hon sover ett tag till. Jag tänker inte väcka henne idag för nu behöver hon sova ut ordentligt.

Det sista hon frågade igår var vilken jacka hon ska ha på måndag. Hon hoppas ju att hon ska få ha den nya jackan, men jag kan inte lova det eftersom jag inte vet vilket väder det blir. Hon nöjde sig med att kolla vädret först och bestämma sen :) Nu kan hon ju ha både ny jacka och nya skor redan idag, men det vet hon inte än. Vi sa inget igår eftersom hon var så trött.


Så skönt att det snart är vanliga skoldagar igen! Men jag kom på att det är sista terminen med skolplikt. Även om Sandra kommer att gå kvar i skolan till hon blir 21, så är det ju frivilligt och det innebär att jag måste kolla upp en del saker. Så det blir till att ringa några samtal i veckan.

Jag hoppas att allt flyter på så inte Sandra märker någon skillnad, men jag måste kolla upp både skolskjuts och fritids och hoppas att det går att ordna det på bästa sätt för Sandras del. Hon behöver sitt fritids/korttids (det är samma ställe) på loven och hon behöver sin trygga taxichaufför.

Fritids på loven är bara beviljat fram till skolavslutningen, och det upptäckte jag av en slump häromdagen. Så det är lixom lite bråttom att ringa och kolla det för hemska tanke om vi står utan fritids ett helt sommalov!...

Ja… sen tyckte Göran att jag skulle ringa läkaren också… Jag borde väl kolla upp om det finns en orsak till att jag får den där konstiga kräksjukan titt som tätt. Det vore iaf väldigt skönt att slippa den!

Nåja, nu är det först helg!
Ha en skön lördag, alla goa läsare!

8 kommentarer:

Mia sa...

Oj vad glad hon kommer bli Sandra när hon får ha både skor och jacka på sig:)
Ja kolla upp det där med magen, hoppas bara det är nedsatt immunförsvar eller nåt? Kram

Anonym sa...

Vad fräck jacka Sandra fick och skorna var med snygga ett lyckat köp ! Hoppas det går bra nu hos Sandras Mormor o Morfar. Ha en mysig dag !
Jag tycker med som Göran att du bör kolla upp det där med.
Ha en toppenhelg !!! Kramizar Annika N

Bloggande 4barnsmamma sa...

Det samma till dig!
Kram!

Okki sa...

Hoppas ni får en bra dag med mormor och morfar.
Kramar Okki

Maritha sa...

Hoppas det blir ett bra besök hos mormor och morfar.

Mycket att tänka på vad gäller alla besluten.

Ha en bra lördag min vän!

Kram Maritha

Britt-Marie sa...

Hoppas ni haft en bra dag hos mormor och morfar. Den jackan var ju så tuff, Sandra passar jättefint i den. Ha en fortsatt bra helg och du ska se att det ordnar sig med fritids och taxi!! Kram

Liz sa...

Hej! vännen. Flåt att jag inte titttat in på din blogg på jätte länge.
Du måste ta hand om dig själv oxå så nu måste du gå till läkaren.!!!
Tuff jacka till en tuff tjej :-D
Jag hoppas att ordnar sig med fritids och allt det andra.
Massa goa kramar från Liz

Mona sa...

Klart du måste kolla upp o gå till läkaren. O så gulligt av Göran att tycka så! KRAM