tisdag 6 april 2010

Okay?...

Hmm… Sandra käkar frukost och är inställd på fritids och korttids idag. Vi kör väl på här, som vanligt, och ser hur långt vi kommer. Än så länge verkar hon helt okay. Kanske lite piggare och gladare än hon brukar, möjligen. Tyder isf på att hon längtar iväg, trots allt.

Så då var det nog ingen tröttsjuka hon fick igår kväll, utan nåt tillfälligt bara. Kan ju ha varit för mycket godis, faktiskt. Hon är inte van att äta godis flera dagar i rad… Det vore ju toppen, om det bara var det :)

Hon kräktes bara en gång och har sen sovit gott hela natten. Jag satt och väntade på nästa kräkattack till klockan var halv tre, då gick jag och la mig. Tänkte att jag kanske skulle hinna slumra lite iaf, när det verkade vara så lugnt. Vaknade halv åtta, och Sandra med. Lite i senaste laget när hon ska iväg, men vi kör våra rutiner och hoppas på det bästa.


Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Mia sa...

Vad gullig bild, är hon ett, två år? Sigge också sjuk, feber och dålig i magen. Inte kul. Kram kram

Anonym sa...

Håller tummarna att det bara var för mycket godis i helgen så hon kan vara på fritids. Ni behöver ju koppla av lite efter helgen, och så trivs hon ju där också. Gullig bild på Sandra. Tack så hjärtligt för att du tröstade mej, vännen ! i min blogg ! Jag ska kämpa vidare :-)

Njut nu av dagen Gumman !!! Kram Annika N

Photo by Maria sa...

Så go bild på Sandra..

Jag håller tummar på att allt funkar idag..

Kram MIa

Maritha sa...

Hoppas det bara var tillfälligt och att ni fick en bra dag!

Kramizar Maritha

tess sa...

Jag funderar på om det är en sorts avundsjuka på att någon annan vågat säga och göra det man själv velat... man kanske själv mår dåligt men inte tar sig vidare och så sticker det när någon kritiserar det de har... för att de tror att det inte kan bli på annat sätt?

Ja ja vet inte men man undrar....

Jag känner inte så många här heller i den större staden. det är svårt att lära känna folk när man blivit äldre oxå.... men jag saknar inte Degerfors.