fredag 2 april 2010

Bara två dagar till

Sen är det äntligen vardag länge!

Gårdagen gick ganska bra. Sandra var lugn den mesta tiden och glad över att få smaka påskägg redan. Sen blev det tillfälligt avbrott mitt i tv-rutinerna, och Sandra började bli trött men fixade det ändå! Otroligt! :)

Ja, så var det resten av kvällsbestyren och en mycket trött och skör liten dam. Det var Görans kväll och han lyckades undvika utbrott hos Sandra, men hon var på gränsen hela tiden. Hon hade fått för sig att det var påskafton som idag och var arg över att vi inte hade lagt fram finkläder…

Vi hade gått igenom schemat massor med gånger och hon visste att det var gul dag (fredag) först, SEN påskafton. Men det rörde ihop sig i huvudet så hon blev mest stressad och orolig. Idag gäller det att ha ett välplanerat schema utan dötid om det ska gå vägen.

Tur vi inte ska träffa några i helgen för det hade aldrig blivit bra. Nu satsar vi på att hinna med dom två släktingar vi inte träffat sen långt innan jul så snart påsken är över och Sandra är lugn igen.

Idag tänkte vi iaf fixa lite Jansson, för det vill vi gärna ha allihop. Så det kan Sandra få pyssla med för att ha lite att göra. Medicin och badrutiner tar ju sin tid det med så jag hoppas vi kan fylla dagen och hålla Sandra sysselsatt och någotsånär lugn.

Tänk vad det vore bra om man kunde slippa jul, nyår och påsk!

Jag hoppas iaf att ni andra får en riktigt skön helg!


Någon påskkärring har jag inte att bjuda på men väl en utklädd liten dam som alltid har gillat att prova kläder och klä ut sig.

6 kommentarer:

Mia sa...

Jansson!!!n Det hade jag glömt bort, ska också göra det. Sen gör jag alltid smörgåstårta med lax, ägg,räkor osv. Mums.... Vad söt hon var lilla Sandra, som en docka:)

Maritha sa...

Så söt lite Sandra du har!

Hoppas er helg blir lugn och fin!

Kram Maritha

Mona sa...

Hoppas ni får en bra helg. O att ni gillade era "påskäggsbrev". KRAM

Anonym sa...

Skönt att du känner dej lite bättre. Ja tänk så annorlunda det kan vara, vi läängtar efter helger, som jul och påsk, och ni vill att det ska vara över. Och mår inte Sandra bra av andra rutiner så är det klart jag förstår er, då kan man ju inte njuta av helgen om det bara blir fel. Hoppas att helgen blir bra iaf !!! Sköt om er ! Kramar om !!! Annika N

Photo by Maria sa...

Hoppas att det går bra idag när det äntligen är påskafton (äntligen för Sandra alltså)

Många kramar Mia

Okki sa...

Vad fint du gjort här inne.
Förstår dig så väl, hur det kan bli jobbigt med helgerna.
Hoppas ni får en bra helg i alla fall.
Kram Okki