fredag 30 april 2010

Åke


Idag blev nog katterna glada när det var som vanligt igen och dom fick mat på morgonen. Åke skulle ju vara fastande både igår och i onsdags, och då fick ju förstås inte Sune heller mat förrän Åke kommit iväg. Man märker att dom vänjer sig vid rutinerna :)

Men igår sprang Åke och gömde sig när det var dags för dom att ge sig iväg. Lilla gubben, han som alltid skuttat in i transportburen så glatt förut. Däremot ville gärna Sune följa med istället, han har mest bara roliga minnen från bilresorna än så länge.

Iaf så gick det smidigt igår och dom var snart hemma igen. Senare ringde dom från sjukhuset och sa att proverna var bra och att operationen blir på torsdag, som planerat. Tydligen var det nåt med sockret som kunde bli högt om katten var stressad.

Sandra ska ju till korttids på torsdag, eftersom vi egentligen skulle på den där föreläsningen då, men jag mailade och frågade om dom möjligtvis skulle ha lite plats dagen före också, eftersom vi måste åka redan halv sju på torsdag morgon och Sandra inte åker hemifrån förrän klockan åtta.

Jag har inte fått definitivt svar, men det ser nog mörkt ut. Dom har ju gjort bokningarna för länge sen och kan inte bara ändra hursomhelst om det är fullt. Så jag räknade ju så klart inte med det men tänkte iaf att jag kunde fråga. Vi har ju ingen annan att ta till… Jag ska ringa dom på måndag, men dom trodde inte det gick att ordna.

Jaja, då får ju Göran åka själv och det går ju det med även om jag helst hade följt med. Vi hade tänkt ta husbilen isf, nämligen. Sen är det ju lite roligare att ha sällskap, för det lär ju ta sin tid det där.

Nåja, det blir som det blir med den saken. Igår kom det iaf ett mms från läraren i skolan. Sandra hade klätt ut sig :)


Hon är då för härlig :) Vad roligt att få en bild sådär!

Må så gott!
Javisstja, det är ju Valborg också…
Trevlig Valborg, då! :)

7 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Lille Åke..
Har med en katt som springer in i buren och en som helst slipper och ändå har de inte allt för dåliga erfarenheter av buren..

Kul att klä ut sig, det gillade jag med när jag var liten :-)

Njut nu av Valborsfredagen..

Kram Mia

Anonym sa...

Hoppas det löser sig med föreläsningen. Skönt när allt är som vanligt igen och katterna kan äta tillsammans. De är kloka de där katterna och känner på sig när det ska göras något eller de ska ha medicin, även om man inte sagt något så sticker de och gömmer sig.
Vilken cooling det är på cykeln....Härlig bild :-)

Må så gott & Trevlig helg !!! Kram Annika

Okki sa...

Skönt med bra provsvar :)
Trevlig valborg till er oxå
Kram Okki

Moonrose/ Vonneli sa...

Så gott att det var fina provsvar, håller tummarna att det löser sig med korttids också så att Ni kan åka tillsammans.

Härlig bild på Sandra :0)

Ha det nu så gott!! Önskar Er en mycket trevlig varm och go valborg!!

Kram Yvonne

Mona sa...

Håller tummarna för att det löser sej med korttids. O så härligt när de på skolan förmedlar glädjen i samma stund som det händer. HÄRLIGT! KRAM o ha en fin Valborg.

Patricia sa...

Stackars lilla Åke, men skönt att operationen blir av på torsdag, hoppas den går bra oxå.

Ja det är ju så typiskt att det ska krocka, speciellt för er som inte kan planera om hur som helst, men det får väl bli på bästa sätt.

Bilden är så härlig på Sandra, tänk så bra dagens teknik kan vara ibland...=)

Hoppas ni får en skön Valborgs-helg!
kram Patricia

Pernilla sa...

Blev så pysselsugen och tycker den bild på Sandra i röd jacka (högerspalten) är så fin. Skulle jag kunna få göra något fint med den? =) Frågar givetvis först. Du kan svara på min mail pernilla@lovebuz.se