lördag 1 maj 2010

Valborg

Det är ju som vilken annan dag som helst för oss. Ingen skillnad alls, förutom att det blev lite raketskjutning på kvällskvisten enligt tradition. Ja, inte vi alltså, utan vid majelden. Men vi kunde se det från fönstret :)

Sandra vaknade ju förstås, lagom till det var slut, men nöjde sig med att jag drog upp rullgardinen och visade att det inte hände nåt där utanför. Fyrverkerier är stressande för henne, men det här tog slut ganska fort så det gick bra.

När Sandra var liten kunde vi gå och titta på elden en stund, men det fixar hon inte längre. Klart vi KAN, men det är lixom inte värt det. Det bara oroar mer än roar, så vi skippar det hellre. Sandra behöver sina kvällsrutiner och sovtider för att fungera, så det rubbar vi inte på för nöjes skull.

Så Valborg passerade smärtfritt och vi är mest glada över att det var Valborgsmässoafton på en fredag och inga extra lediga dagar.

I skolan var det ridning igår, som det ju är på fredagar, och det hade funkat bra, som det ju brukar :) Sandra älskar att rida och har utvecklats massor bara genom att ha roligt och må bra. Läraren som är med henne och rider kan det där med hästar och ridning så hon vet hur hon ska göra för att Sandra ska få ut så mycket som möjligt av det. Och Sandra själv märker det inte ens utan har det mest bara bra där på hästryggen, samtidigt som hon får en hel del träning på köpet.

När hon kom hem hade hon med sig ett så fint collage, med bilder från ridningen, som hon hade klippt och klistrat, och det var extra roligt att se eftersom det var ny häst också. Jag har inga bilder från igår att bjuda på, men visar en från i höstas istället.Plötsligt, vid mellis igår, utbrast Sandra:
-Ooh, vad du är underbar, Nina!

Ha en skön lördag, gott folk!


4 kommentarer:

Mia sa...

Vad fin bloggen är med nya bilden! Fint med Sandra i mitten:-)
Vi hoppade majeld också , tror Viggo var med sin pappa. Förstår er, det är ju inte värt det om Sandra blir orolig i efterhand eller så.
Kram och trevlig 1-maj-helg.

Photo by Maria sa...

Åh vilka härliga ord du fick av Sandra.. mysigt!!

Tror ni hade det rätt mysigt igår fast ni hade en "vanlig dag"..

Kram Mia

jeannette sa...

Hej vännen
Vilken fin blogg du fått, och Sandra i mitten. Hon är så söt. Hoppas ni har / och får en bra helg. Jag själv tillbringar min i trädgården. kramr

Anonym sa...

Jättefin bild på Sandra :-) Håller med att bloggen är fin och att du skriver bra...
Sandra ser så lycklig ut där på hästryggen.
Härligt att få höra sådana ord :-)

Ha det gott !!! Kram Annika