lördag 22 maj 2010

Semester!

Vi njuter och har det skönt, må ni tro :) Leeeediiiga hela långa helgen och lite till! Så vi campar, solar, grillar och dricker vin allt vi orkar.

Det gick bra för Åke igår och dom tog bort stygnen så han slipper tratten nu och får vara ute igen. Fast han får ju inte hoppa och springa, förstås. Knäet var lite väl varmt så vi ska kyla det lite då och då med nån slags kylpåse, men annars var allt som det skulle.

På kvällen grillade vi hos goda vänner och spelade spel hela natten, så trevligt så och idag åkte vi vidare till en camping och här har vi tänkt stanna ett par dar.

Vi har ingen el-plats och jag har ingen aning om hur länge batteriet i datorn räcker, men det lär jag väl märka. Jag fick lite hjälp med att rensa bort lite skräp och onödigheter iaf så nu finns det lite mer plats på min hårddisk igen, tackar och bockar!

Mia frågade om jag hade jobbat som personlig assistent till någon annan om jag inte gjort det till Sandra. Nej, det hade jag inte, och utan Sandras diagnos hade jag inte haft någon kunskap om autism. Jag hade jobbat vidare som barnskötare på dagis.

Det var allt för denna gång och en solig hälsning från mig!
Ha det fint!

10 kommentarer:

Mia sa...

Passa på att njuta!!!

Unknown sa...

Hoppas ni får några fler härliga soldagar!
Man behöver ledigheten så mycket!

Kramar om!

Skalmans mamma sa...

Låter som om ni har det jätteskönt! Njut =)!
Vad bra att det gått bra med Åke.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg.
KRAM!

Okki sa...

Låter som ni har det hur skönt som helst.
Skönt att ladda batterierna :)
Kram Okki

Photo by Maria sa...

Åh.. Jag visste inte ens att du var barnskötare :-) Det är ju jag med i botten men jobbar ju som assistent och har gjort i snart 11 år och innan dess så jobbade jag på ett korttidshem i 10 år :-)

Vad ni verkar ha det mysigt.. Fortsätt med det och skit i batterierna i datorn, dina och Görans egna batterier skall ju laddas i första hand..

Kram Mia

Anonym sa...

Låter som ni har det toppen härligt och det är ni väl värda. Kul att ni träffade lite vänner med.
Håller med Mia ;-) skit i datorn och mys :-)
Kraam Annika

Maritha sa...

Vad bra att ni haft tid att njuta med vänner och varandra!

Fortsätt ha det bra och strunta i datorn ett par dagar!

Kramizar Maritha

Patricia sa...

Åh va härligt det låter...så skönt för er med lite långledigt!!

Hoppas solen skiner mycket på er och att ni har det bra!

Kram Patricia

Malin sa...

Hej! Har läst din blogg ganska länge men inte skickat ngn komentar. Jag har en fråga. Väldigt personlig så jag förstår om du inte vill svara på den. Men har Sandra mens? Hur går det isf? För det har man ju inte alltid, bara 1 gång i månaden. Hur klarar hon det isf? Har ni några knep för att det ska funka bättre isf? kramar

Mona sa...

Underbart att ni har det så härligt. Glad!!!!!! O att ni har det bra, det vet jag, det behöver ni inte solsken till, även om det underlättar. KRAM