onsdag 12 maj 2010

Rapport från sjukstugan

Ja, jag sitter och nattvakar en sväng. Det är lättare att vara uppe och vaken än att försöka hinna slumra mellan kräkattackerna, nämligen. Så det är ju tur att det finns bloggar som man kan fördriva lite tid på.

Sandra har tillbringat dagen i soffan med filmer och orkade bara tjafsa liiite mellan kräkattackerna… ;) Det är märkligt hur hon orkar tjafsa när hon mår illa, det skulle inte jag fixa. Men hon är duktig också, det är hon visst det, go-gumman! Jämfört med för några år sen är dom här kräkattackerna en baggis :) Fast trött, det blir man!


Åke mår bättre nu och både åt och drack själv idag, vilket känns väldigt bra. Imorse var det första gången han kunde sitta sen operationen, och då gick det ju förstås lättare att äta med :)

Han orkade vara med oss mycket mer idag och vi turades om att passa honom så han inte skuttade runt för mycket. Nu var ju just det inte nån större risk, men vi får passa så han inte går i trappan eller hoppar upp/ner från soffan och så. Sen får han ju inte slicka på såret heller, för kragen slipper han när vi har uppsikt. Ett passande är det men när han sover får han vara i sitt lilla rum så vi får lite annat gjort också. Ta hand om sjuk Sandra, t.ex ;) Det är tur vi är två.


Sune undrar säkert vad det är med brorsan och han håller ett vakande öga över honom mest hela tiden. Men han fattar att det inte är läge för lek.


Göran åkte och handlade på förmiddagen, och fick en lista med sig, med lite bak-grejor vi nog kommer att behöva i veckan när Sandra piggar på sig lite. Då gäller det att ha lagoma sysselsättningar på lut.

Jaha, det var allt för nu. Har jag tur så lugnar sig kräkattackerna snart så jag kan gå och få mig lite skönhetssömn.

Må gott, allihop!

6 kommentarer:

Maritha sa...

Tur att datorn finns när man inte kan eller får sova ordentligt, en outtömmlig källa att roa sig med.

Skönt att Åke mår bättre så det blir lite lättare.

Hoppas Sandra piggar på sig och blir frisk snart!

Kramizar Maritha

Bellan sa...

Ojojoj, sjukt barn och sjuk katt. Mycket att passa upp på på en gång.

Jag skickar en massa krya-på-sig-kramar till både Sandra och Åke!

Hoppas du får sova ikapp lite också.

Mia sa...

Hoppas det vänder idag. Krama henne från mig!

Anonym sa...

Skönt att Åke är piggare, hoppas Sandra snart är det med. Så klok Sune är som förstår att det inte går att leka med brorsan nu.

Ha en härlig onsdag och hoppas du får vila lite Gumman <3 Kram Annika

Unknown sa...

Stackars Sandra, hoppas hon känner sig bättre under dagen.
Kramar från mig!

Photo by Maria sa...

Stackars Sandra som inte mår bra.. Hoppas hon mår bättre idag och att du fått lite sömn..

Djur förstår så mycket, och Sune fattar att han skall hålla sig lugn med Åke.. Goa katter..

Kram Mia