fredag 28 maj 2010

Sandra håller ställningarna

Det är ju tur att det är ordning och reda på en del i familjen iaf… Jag hade fått för mig att det var sista ridningen i fredags, så jag hade ju tagit bort det från schemat. Men så kom Sandra hem och sa med bestämdhet att det visst var ridning som idag. Så det var bara att slå en signal till skolan igår, och kolla läget.

Och visst hade hon rätt! Det brukar hon ju ha… Men man måste kolla ändå, för det hade ju lika väl kunnat vara så att hon bara ville att det skulle vara ridning. Men, hon hade koll och det var bara att ändra på schemat igen. Det är ridning både idag och nästa vecka!

Hur Åke har klarat natten vet jag inte, ingen ringde iaf igår kväll och än är det ju lite tidigt men dom lär väl höra av sig. Jag återkommer säkert om det.

Helgen kommer att bli lugn, som den ju brukar och nu vet vi ju inte alls hur nånting blir, men det är marknad här så kanske blir det en sväng på den om Sandra mår bra och allt annat flyter. Vi kan ibland passa på att gå tidigt, innan det öppnar riktigt, för då är det inte så mycket folk. Sen har vi rullstolen som hjälp vid såna tillfällen och är Sandra bara trygg så tycker hon att det är roligt. Bilden är från -08, och en annan, större marknad.


Trevlig helg på er!

6 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilken tur att Sandra har koll, vore ju inget kul om hon missat ridningen..

Hoppas ni får ett positivt besked med Åke idag..

Ha nu en riktigt bra fredag..

Kram Mia

Okki sa...

Klart jag har saknat dig, Nina.
Men förstår att ni har haft/har
fullt upp med Åke nu. Hoppas ni får bra besked senare idag.
Kram Okki

Mia sa...

Ja hon har verkligen koll din stora tjej. Så duktigt av henne att komma ihåg. Hoppas helgen blir lugn och fin och att Åke får komma hem. kram

Anonym sa...

Duktigt att Sandra har koll..toppenbra ju så hon inte missade den roliga ridningen.
Hoppas ni får ett positivt besked om Åke !
Må så gott !!! Kram Annika

Pernilla sa...

Tänkt på en sak, varför används rullstolen? Till vilket syfte i sandras fall?

Bellan sa...

Det där med att ha koll känner jag igen, frågar jag sonen så brukar han veta...:-) Men säkrast att ändå kolla upp det förstås.

Håller tummarna hårt, hårt, hårt idag när det gäller Åke!

Undrade också lite om rullstolen, orsaken till att ni använder den?

Ha det gott! KRAMISAR till er!