tisdag 25 maj 2010

Hemma igen

Även fast vi har haft det kanon är det alltid skönast hemma. Men vi är nöjda med att vi stannade en dag till för vädret blev bättre än dom lovade. Idag regnar det så det gjorde inget att sitta i bilen.


Göran har just ringt djursjukhuset och är inte Åke bättre imorrn blir det till att åka in med honom. Han är sämre i benet nu än i fredags när vi var där sist. Håhåjaja, alltid är det nåt! Men vi får hoppas att det är som det ska och inte har hänt nåt med det där stiftet som ska hålla knäskålen på plats. Det tar tre veckor för stiftet att fästa och det har det gått på torsdag…


Rosie undrade när vi har nästa minisemester och nån mer långhelg har vi inte inbokad, men nästa korttids är 7-9 juni. Vi kommer att ha några tillfällen med lite längre ledigt framöver, men då är det på vardagar och den längsta ledigheten har vi i början av augusti då vi är lediga månd-fred.

Jag avslutar med en utmaning jag fick av Nattmia för ett tag sen (jag har ju missat några bloggar ett par dar…) Utmaningen går iaf ut på att man ska greppa första bästa bok, leta upp sidan 15, ta det sista ordet på den sidan, googla ordet bland bilder och ta den första bilden som blir och lägga ut den på bloggen..

Boken jag hade närmst var en som jag läste när jag fick för mig att jag skulle lära mig lite engelska… Den heter ”Across the barricades” och det sista ordet på sidan 15 är ”round” vilket resulterade i denna bild.


Nu skickar jag vidare utmaningen till: Mona, Britt-Marie och Mia. Om ni vill och har lust. Lycka till :)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka mysiga bilder ser ut som ni haft tur med vädret. Jäkla hundägare att bli arg, man får inte ha hunden okopplad, från den 1/4 - 30/8 tror jag det är.
Synd om Åke, jobbigt att ha ont :-(

Ha det så gott hemma !!! Kram Annika

Mia sa...

Ha ha, ja det regnar utmaningar nu. Tar din med i morg. Kram

Photo by Maria sa...

Vad skönt att ni fick bra väder igår :-)
Hoppas det inte har hänt ngt nu med stiftet i Åkes ben..

Kram kram
Mia