torsdag 27 maj 2010

Åke för hela slanten

Jahapp, det är ingen ordning här för tillfället. Hoppas ni kikar in ibland för rätt vad det är så blir livet sig likt och då blir det reda med bloggeriet igen :)

Om det är någon fråga som jag inte har svarat på så beror det bara på att jag har glömt det i röran… Det är bara att fråga igen isf.


Göran lämnade iaf Åke på sjukhuset vid åttatiden imorse och nu väntar vi på att dom ska höra av sig så han kan åka och hämta honom igen. Ett fasligt flängande fram och tillbaks, en timme dit, en timme hem, sen tillbaks igen… Men hellre det än å sitta där hela dan som han fick göra igår. Roligare saker kan man ju pyssla med om dagarna.

Ja, som att handla, t.ex. och klippa gräset…Hur kul som helst! ;)

Sandra är inne i en riktig må-bra-period och strålar ikapp med solen mest hela tiden. Så härligt att väcka henne på morgonen och det första man får se är ett stort leende :)

Idag var det bollhavet i skolan, och det gillar hon förstås. Här är en bild från Danmarksbåten, när hon var liten och fortfarande fick gå in på bollhav.Vi brukade passa på när vi fick syn på ett bollhav som var barntomt, vilket ju inte hände alltför ofta… Jag är så glad att hon får möjlighet till det i skolan för hon älskar det verkligen.

Ja, så mycket roligare blir det inte för nu. Bara fredag kvar av den här veckan och helg redan igen! Fast, det är klart, för oss varade ju förra helgen ända till igår, så det är kanske inte så konstigt att den här veckan känns kort.

Ha det toppenbäst!


1 kommentar:

Bloggande 4barnsmamma sa...

Nej egentligen måste man ju inget:)
Men ändå... jag måste städa... lite måste jag det... :)
Kram!!!