fredag 7 maj 2010

Ett härligt dygn

Så hinner vi lite slappa innan Sandra kommer hem och jag passar förstås på att fixa ett inlägg i bloggen :)

Vi har haft det kanonskönt! Och allt har funkat smidigt så här långt. Sandra blev uppspelt och glad när jag berättade att hon skulle åka husbil till fritids och äta frukost där innan taxin kom och körde henne till skolan.


Med det här schemat, som jag klistrade in i kontaktboken, funkade det alldeles utmärkt och hon skuttade glatt in på fritids och glömde nog mig på en gång.

Vi körde ju vidare till djursjukhuset och lämnade Åke där. Det tog förstås lite tid innan allt var klart, men sen åkte vi till en camping i närheten och hade det skönt resten av dagen.

Senare på eftermiddagen ringde dom från sjukhuset och meddelade att allt hade gått bra, och det var ju skönt. Nu väntar vi på nästa samtal för så fort han är okay så får vi hämta honom. Det blir väl troligtvis imorgon, eller på måndag, för på söndagar har dom inga utskrivningar.

Har vi riktig tur blir det idag, men det är väl inget att hoppas på. Blir det imorgon så måste vi skrapa ihop 20.000:- eftersom dom bara kan direktreglera med försäkringsbolaget under kontorstid… Och 20.000 har man ju i bakfickan! Eh… inte! Fast vi har inte skickat in månadens räkningar än, så det får väl bli dom pengarna isf. Det ordnar sig med lite pusslande.

Nåja, huvudsaken är ju förstås att Åke mår bra! Nu blir det rehabilitering av bakben och inom snar framtid en likadan operation av andra bakbenet. Sen hoppas vi att han har haft nog med elände efter det. Torkrummet i källaren är inrett och klart. Där ska han nu bo kommande veckor...

Iaf så hade vi en skön dag och kväll i husbilen igår. Solen sken mest hela tiden och det var riktigt varmt. Vi solade och slappade en del, och Sune var förstås med.


Så grilla lite.


Och sen en prommis vid kanalen.


Här har Sune fått syn på nåt utanför fönstret…


…och OJ vad det var läskigt med Kanadagäss när man är katt! Gissa en som sprang och gömde sig bakom förarstolen, hahaha!

Och precis nu ringde dom från sjukhuset, minsann! Åke mår så pass bra att vi kan hämta honom idag :) Eller, Göran, snarare, eftersom jag måste vara hemma och ta emot Sandra. Så skönt att det gick så smidigt!

Ha en fortsatt fin dag, allihop!

5 kommentarer:

Maritha sa...

Blir sååå glad att allt gått så bra för Åke och den nya grejen för Sandra! Härligt ser ni ut att ha haft det!

Kramizar Maritha

Mia sa...

Ja vad gör man om man inte har de pengarna? Då är det bara att dra kortet och få en saftig räkning, usch. Hoppas han håller sig frisk nu då:-)
Kram

Annelie L sa...

Ibland ska man ha tur, skönt att han blev utskriven idag så det gick att sköta betalningen direkt med försäkringsbolaget.
Himla skönt att ni fick lite avkoppling i husbilen också.
Sköt om er.

Anonym sa...

Vad skönt allt gick bra både för Åke och eran lilla mys semester. Gott att ni fick lite sol, här är det blåsigt och kallt ute.
Ha en härlig helg !!! Kram Annika

Mona sa...

Är allt spännande att vara katt! KRAM