torsdag 13 maj 2010

Man känner att man lever

Och det är ju bra :) Men tänk om man kunde gå ut i strejk, eller åtminstone sjukskriva sig eller ta en semesterdag… Eller gå hem från jobbet efter arbetstidens slut och koppla av. Vila från arbetsuppgifterna och ladda inför nästa pass.
FY I H-----E VILKEN J---A MORGON!
Okay, så ser det ut ibland. Skulle jag säga nåt annat så skulle jag ljuga. Imorse var ingen rolig morgon. Då behövdes två assistenter och Åke fick vara instängd för det blev ingen över till honom.

Sandra är ju inte pigg, men sover inte och då är hon inte rolig! Hon är extremt känslig för trötthet och fixar varken sig själv eller nåt annat då. Gnäller och tjafsar om precis allt som går att gnälla och tjafsa om, och allt annat som hon inte behöver bry sig om alls. Det blev stora utbrottet med näsblod och kalabalik, åhejåhå!

Nu är det lugnt ett tag, med Bananerna på tv och täcke i soffan. Egentligen skulle vi haft besök av släktingar idag. Dom ville lämna födelsedagspresenten till Sandra… Det har dom velat sen hon fyllde år i oktober! Jaja, sånt är livet hos oss. Men rätt vad det är lyckas vi väl få ihop det. Det kommer ju fler födelsedagar om inte annat ;)

För övrigt tror jag att Sandras förkylningsbaciller har hoppat på mig med, men det står jag väl ut med. Det går ju över och förhoppningsvis blir det en lindrig variant. Det är inte själva förkylningen som Sandra mår dåligt av, utan tröttheten. Det är den som gör henne sjuk. Annars är hon bara lite täppt och nyser lite då och då.

Göran ska iväg och jobba nästa vecka. Det är en bit att åka så han tar husbilen och stannar ett par dagar. Det var först prat om att det skulle bli den här veckan, men tackochlov att det inte blev så! Att vara själv med både Åke och sjuk Sandra hade inte varit nån höjdare! Men nästa vecka går det säkert bra, då ska väl Åke må ännu bättre och Sandra bör vara frisk till dess.

Hon har iaf fått i sig lite varm choklad och än så länge fått behålla den. Trots utbrott. Så jag tror, och hoppas, att kräkattackerna har gått över nu.

Må gott alla goa läsare!

Javisst ja…
Trevlig Kristi Himmelfärd!

10 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Usch då, vad ni kämpar! Skickar en styrkekram och hoppas du vet hur imponerade vi är av din styrka!! Kram

Rosie sa...

Ja Vännen Vilken styrka du har. Det krävs av mig också många gånger men efter mitt arbetspass stänger jag dörren och går hem och jag är inte känslomässigt engagerad på det sättet som du är.
Har sagt det tidigare och du får säkert höra det igen. Jag beundrar er. Styrke Kramar

Patricia sa...

Men vännen, åh vad jag önskar att jag kunde göra något, komma och hjälpa dig och avlasta, men jag vet ju att sånt inte funkar... =(

Och så är du själv inte piggelin heller till på köpet och det gör ju inte att man orkar bättre precis.

Skickar miljoner krya-på-kramar till er allihop och massa stärkande tankar så du orkar med dagen.
Hoppas det är över nu och går åt rätt håll så Sandra snart är pigg och glad igen.

Jag beundrar er att ni orkar!!!!!
Massa massa kramar

Anonym sa...

Men oj..så jobbigt det måste vara, stackare :-((
Ja det var väl en evinnerlig tur att Göran inte skulle i väg denna veckan. Ni måste vara 2 för att orka, och håller du med på att bli sjuk så är det inte lätt för dej att ta ensam hand om Sandra och Åke. Håller tummarna jättehårt för allt snart är bra för er igen, massor av styrkekramar till dej !!! Kram Annika

Okki sa...

Skickar krya på er kramar till både dig, Sandra och Åke.
Hoppas att Sandra blir frisk snart.

Unknown sa...

Sänder styrkekramar!
Och lite kryapå er hälsningar!

Nina! Jag undrar om du kan hjälpa mig.
Tycker Sandra om små utrymmen?
Typ kojja eller så?
Hur har hon det i sitt rum?

Min Emil har aldrig tyckt om sitt rum, och vi har bytt sängar, försökt fixa till det. Men nej..han har aldrig trivts.

Nu har han själv kommit med ett förslag, "dröm säng". En högsäng med koja under.

Men jag e skeptisk, vem ska bädda och bära upp det tunga bolltäcket..hmm..

Kramar om!

Anonym sa...

Hej Nina!

Även här kommer styrke-kramar till er! Hoppas att ni snart är krya så att allt blir "som vanligt" igen, för det är väl det bästa!

Varma kramar från Agneta F

Pernilla sa...

Krya på er =)

Photo by Maria sa...

Vilken morron.. Hoppas nu morrondagen startar bättre för er alla..

Många kramar
Mia

Mona sa...

KRAMAR i massor. O önskar ännu en gång att jag bodde närmre o kunde finnas där, bara sådär.