måndag 24 maj 2010

Nu har man ström till datorn :)

Vi har det kanon! I lördags var det varm och sol mest hela dagen och vi njöt allt vi orkade. Här grillar Göran lite gott.


Igår regnade det mest men vi tog varsitt paraply och promenixade till hamnen. Där tog vi en öl i nåt tält och hade det riktigt mysigt en stund i regnet. Sen mös vi inne resten av dagen och kvällen.


Idag har solen strålat igen så vi bestämde imorse att vi stannar till imorrn. Lite strosande längs strandpromenaden, eller vad man nu ska kalla det. Fint var det iaf.


Vi hade en plats utan el och den låg precis vid en gångväg, utan nån inhägnad eller bevakning. Nu ikväll kom en hundägare gående där. Hunden var inte kopplad och såg ju Sune som var fast vid en krok i sele, Åke var som tur var inne i husbilen… Sune blev ju skiträdd när hunden kom rusande mot honom och Göran blev arg, förstås. Tog upp Sune som sprattlade och klöste, och skrek åt hundägaren att koppla hunden.

Hade han nu bara gjort det och bett om ursäkt så hade ju saken varit ur världen. Men han blev väldigt hotfull så det kändes lite olustigt. Man vet ju inte vad det är för folk och om han tänker komma tillbaks igen, liksom. Därför bytte vi plats sista natten, och nu har vi el och jag kan leka med datorn, och föra över lite bilder, igen :) Ja, och ni får en blogg att läsa, bra va?!!

Åke har haltat värre idag och mår inget vidare, vi får väl se hur det verkar imorrn. Vi hoppas att vi slipper åka in med honom, kanske är han bara lite överansträngd i benet eftersom han har rört sig mer de senaste dagarna.

Jag fick en fråga från Malin, tack för den och roligt att du läser min blogg :) Frågan gäller mens och det är en av de saker jag inte vill skriva om av hänsyn till Sandras privatliv. Hoppas det är okay.

Det var en liten uppdatering från campinglivet.
Nu blire ost, kex å vin!
Hoppas ni har det fint!

11 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Låter som ni har en härlig, mysig ledighet, något som ni är väldigt väl värda!! Ta hand om er och njut lite för mig med ;) Kram

jeannette sa...

Hej vännen
Vilka härliga bilder ni har haft det bra ser jag. Funkar det bra att ha katterna med ? Hoppas det blir bättre med katten dom ligger inte precis stilla :) Ha en fortsatt skön vecka. kramar

Photo by Maria sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha det..
Jäla hundägare som inte kan hålla hunden kopplad.. Enligt lag får man bara ha hunden okopplad om man har sådan pli på hunden att den inte stör andra djur och människor.. Så han gjorde ett lagbrott..

Njut nu sista dagen och ladda dina egna batterier, inte bara datorns ;-)

Kram Mia

Mia sa...

Åh vad underbart ni verkar ha det! Skönt att ni har ström igen. Kram

Rosie sa...

Underbart att bara få vara och göra det ni känner för. Hur länge får ni vänta till nästa mini semester?
Må så gott och Kramar till er båda

Mona sa...

Dumma korkade hundägare! Att det blir fel i livet, det kan man inte hjälpa. Men HUR man hanterar felet, det är viktigt!
O stackars lilla Åke som fortfarande har ont.
KRAM

Unknown sa...

Åh så härligt ni verkar ha haft det.
Lugnt och skönt!

Stackars Sune, som blev så skrämd, och Åke, hoppas han bara behöver vila lite!

Kramar om!

Maritha sa...

Åh tack för att det fanns en blogg att läsa innan jag åker till jobbet.
Såååå mysigt ni verkar ha det, ja förutom den sura hundägaren då! Jag blir vansinnig när de inte har hundarna kopplade, jag blir skräckslagen när det kommer en hund emot mig!

Ha det fortsatt gott vännen!
Kram Maritha

Pernilla sa...

Finns mycket knasigt folk...

Bellan sa...

Vilka härliga bilder! Ser ut som ni haft det skönt. Visst är det såna här stunder man behöver ibland för att samla krafter och orka med vardagen.
Vilken tur att Åke inte behövde träffa den hunden. Sen tycker jag det är konstigt att man inte kan inse att man gjort fel och be om ursäkt. Bra att ni kunde byta plats.

Ha det gott, KRAMIS från mig!

malin sa...

det är självklart okej! kramar