onsdag 12 maj 2010

Vi sjukar vidare


Jag har väl inte sovit så värst mycket inatt, och väcktes imorse för Sandra skulle prompt ha medicin typ ”NU” och då har man bara att haka på. Det blev full fart direkt från sängkanten, kan man säga. När det lugnat sig blev det kaffe och Alvedon för min del. Det hade ju varit skönt med en tupplur på dagen sen, men jag hann iaf duscha. Man får inte ha så höga krav ;)

Både Sandra och Åke verkade må bättre imorse. Piggare och både käkade och drack. Men frampå dagen kräktes dom båda två. Sandra har legat i soffan hela dan och blev glad när hon fick en ny film som har gått varm sen dess. Ja, dom där filmerna med ”Bananer i pyjamas” som jag beställde i måndags kom redan idag. Snabb leverans och bra tajming! :)

Mitt i alltihopa ringde det på dörren… KAOS! En vän som ville prata lite med oss samtidigt som Åke skulle få sin medicin och Sandra började gnälla (för att det kom en som ville prata med oss) och ville kräkas. Ja, det låter kanske inte så mycket, men i vår familj räcker det oftast med att det ringer på dörren. Åke kräver en person och Sandra kräver en person och dessutom hördes hon hela tiden så vår gäst tackade försiktigt för sig och pös iväg…

Nåja, det är som det är med den saken :) I det stora hela är det iaf bättre än igår, med båda sjuklingarna, och det får man väl vara nöjd med. Åke går mycket bättre också och haltar inte alls lika mycket längre, även om det syns att han har ont än. Imorgon är det en vecka sen operationen och det får man väl säga är bra, trots allt.

Sandra har ätit några gånger, men tyvärr inte fått behålla nåt än. Men att aptiten finns är ju ett gott tecken och vi hoppas natten blir lugn och morgondagen ännu bättre.

Jag har inte fått så mycket gjort idag, men det struntar jag faktiskt i. Är trött och tycker jag har å göra ändå med pass av Sandra och Åke. Det får helt enkelt räcka så! En beställning har jag iaf fått iväg, från H&M:s förhandskatalog. Lite höstkläder till Sandra som ger 10% rabatt, alltid nåt när det är sånt man ändå behöver.

Tyvärr fanns det inga bra vinterkläder i katalogen, och det behöver Sandra nya, så det får jag väl ut å jaga när det blir den årstiden sen. En snygg höstjacka är iaf beställd och lite annat smått och gott.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas jag vaknar efter en hel natts ostörd sömn imorrn, pigg å glá som en solskensdá :)


4 kommentarer:

Okki sa...

Krya på er kramar
Okki

Patricia sa...

Så det blev inget piggelin-Sandra idag, synd, hoppas hon mår bättre i morron.
Men vilken tur att filmerna kom så fort... =)

Och lilla Åke, skönt att det går åt rätt håll i alla fall, och katter har ju bra läk-kött så han är nog snart pigg får vi hoppas... =)

Hoppas du får sova i natt och får en bättre dag i morron vännen!!
Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Hoppas Sandra mår bättre nu så att hon slipper att kräkas mer..

Jag har H&M katalogen med till jobbet nu så jag skall kolla igenom den och se om jag hittar ngt snyggt..

Ha en bra helgtorsdag..
Kram Mia

Maritha sa...

Hoppas du fått sova i natt vännen och att dina sjuklingar är lite piggare nu. Klart bra tecken om Sandra har aptit.

Vilken tajmning med Bananerna så hon hade något att titta på.

Jag har med datorn till stugan så jag kan hålla mig uppdaterad!

Kramen govännen!
Maritha