söndag 11 april 2010

Snart, snart är det vardag...

Sandra sov och sov igår morse. Inte förrän klockan var åtta vaknade hon, så jag började undra om hon skulle orka hälsa på mormor och morfar. Men när hon väl vaknade så var hon pigg och glad mest hela dan :)"Lek-lådan" i mormor och morfars kök.

Det var ett halvår sen vi träffades, trots att vi inte bor längre ifrån varandra än en halvtimmes bilfärd. Men det är ju så där. Svårt att hitta en dag då vi har tid och Sandra mår bra Men nu blev det av iaf och det gick bra alltihop. Sandras goda humör fortsatte även när vi kommit hem igen.

Innan vi åkte därifrån sa mamma att nu får det inte dröja så länge till nästa gång, och genast kom mitt dåliga samvete. Fast hon la snabbt till att vi gör så gott vi kan och att det är okay, liksom. Och ni anar inte hur skönt det var att höra det! Att dom förstår hur det är. Det är inte att vi inte vill ses, liksom :)

Idag får Sandra också sova tills hon vaknar för det behöver hon säkert. Sen blir det väl lite halvjobbigt när hon ska börja väckas klockan sex om morgnarna igen, men det får ordna sig. Medicin och bad ska vi fixa på fm och om det blir okay väder så går vi ut en sväng efter maten sen. Så får jag ju inte glömma att packa korttidsväskan, förstås…

Nu när Sandra har fått lite vårkläder, så hoppas jag att det blir min tur på nästa lön (som jag hoppas varje lön…) för jag har snart inga kläder och jag behöver nya sköna promenadskor. Mina bästa vardagsjeans har gått sönder och jag har knappt några vanliga tröjor. Det har varit min tur rätt länge, men det har alltid dykt upp nåt mer akut.

Fast det går ingen nöd på mig, det är inte det jag menar. Jag har lite undanlagt som jag kan ta av. Men jag måste ju ha tid också, att åka till stan själv och knata runt en dag i lugn och ro… Det är nog det största problemet.

Jag håller på att spara till en systemkamera, och jag kan välja om jag vill köpa en sån snart, eller om jag ska förnya min garderob lite. Visserligen älskar jag att förnya min garderob, men kamera är roligare :) Fast garderoben mer nödvändigt…

Jaja, jag får se hur jag gör och när jag har tid… Idag är det söndag, och det känns riktigt bra det! Imorrn är det visserligen inte skola, men vardag, fritids och korttids! Och på tisdag är det skola igen, och sen är det skola mååånga dagar! Det gillas, mina vänner!

Ha det fint!

7 kommentarer:

Mona sa...

Skönt att det gick bra med besöket hos dina föräldrar. O hoppas tid o pengar räcker till en "dag på stan" o bara vara snart. KRAM

Photo by Maria sa...

Härligt att det funkade hos dina föräldrar och kanske det funkar snart igen så ni slipper vänta i 6 månader..

Ha nu en riktigt bra söndag..

Kram Mia

Mia sa...

Vad mysigt med mormor och morfar-besök. Tänk om man fick vinna lite pengar en dag!!! Då skulle man kunna slösa lite:) Kram

Maritha sa...

Vad bra att besöket gick bra, förstår att de skulle vilja ses oftare men bra att de är förstående.

Hoppas du får dig lite kläder, kameran är inte så lätt att skyla kroppen med!

Kram Maritha

Okki sa...

Så roligt att ni hade en bra dag i går.
Går oxå och lurar på en systemkamera...
men men det är ju alltid nåt som kommer emellan.
Kramar från ett soligt Motala
Okki

Liz sa...

Toppen att Sandra mådde så bra :-D.
Så gla´hon är och hon röjer för fullt i köket ha,ha.
Jag förstår hur mycket det betydde för dig det som din mamma sa :).
Så dagen va görbra eller hur.;-).
Vilket gött väder vi har här B-)
Ha det så gott.
SOLKRAMAR från Liz

Unknown sa...

Ja det där med att köpa egna kläder.
ofta blir det ju till barnet eller de närmaste!
Tycker du ska unna dg själv nu! :)

Så kul att Sandra var på gott humör, och hoppas ni snart kan göa om turen!

kramar om!