onsdag 28 april 2010

Lite om inget särskilt

Idag var det radion som väckte mig och det innebär att jag hinner det jag ska innan Sandra ska väckas, och inget mer. Ingen egen, tyst stund med kaffekoppen och bloggar, med andra ord. Men jag tar den stunden snart istället, så mig går det ingen nöd på :)

Göran ska åka iväg med Åke och Sandra ska snart till skolan, så då ska jag hälla upp en kopp kaffe och njuta av tystnaden för en stund. Håll gärna en liten tumme för att Åkes skelett är färdigväxt idag...

När Sandra kom hem från skolan igår så var hon så pigg och glad :) Taxichauffören sa att resorna var mycket lugnare nu och i boken stod det samma sak, att Sandra var lugnare när hon kom till skolan om morgnarna. Tänk vilken enkel lösning det fanns på det problemet. För er som missade det inlägget för inte så länge sen, kan jag kort berätta att Sandra har flyttat till baksätet i taxin och det funkar mycket bättre än när hon satt fram. Hur morgnarna hemma blir återstår att se, men troligtvis blir även dom bättre.

För övrigt verkar helgen och tiden på korttids varit bra och Sandra har funkat både där och i skolan. Det märktes ju på henne också, när hon kom hem. Riktigt mysigt att träffa henne igen! Nu hoppas vi bara att hon håller sig frisk. Hon har snorat lite, men vi började med pollentablett imorse, om det är vårens allergi som har börjat nu. Fast hon har hostat en del också och det beror ju inte på pollen, så vi får väl se åt vilket håll det går.

Efter duschningen fick Sandra öppna sitt paket hon fått av Mona (som jag skrev om igår) och det innehöll såpbubblor. Mona vet hur hon ska glädja Sandra hon! :)


Sen, på kvällen, när lilla damen var nattad och lugnet la sig, gjorde jag en kopp choklad-te, som ju jag fick av Mona igår.


Det smakade... choklad! Men var godare än man kan föreställa sig och faktiskt riktigt okay. En kul grej är det ju helt klart och att det var en groda på påsen gillar jag, för grodor gör Mona glad och då gör dom mig glad med, eftersom dom får mig att tänka på Mona… :)

Avslutar med ett foto på en nyduschad Sandra och jag vet inte hur gammal hon kan vara där, två, kanske (?) Go är hon iallafall :)


Ha det kanon!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas lugnet lagt sig nu Gumman <3 Så att du kan njuta :-) Vad härligt att hon var pigg och glad när hon kom hem. Ska hålla tummarna för Åke så att han snart får fixa sitt knä. Choklad te har jag aldrig provat men chokladkaffe och det var ganska gott som omväxling.
Ha en härlig onsdag !!! Kraam !!! Annika

Mia sa...

Chokladthe låter mums. Det ska jag köpa. Så söt lilla Sandra är! Hoppas du får din kopp kaffe i lugn och ro. Och gärna lite sol eller?

Unknown sa...

Jag har inte smygit in till dig på nån dag,
Men så fint du fått det här inne! :)

Och visst är det förvånandsvärt att små justeringar funkar otroligt bra.
Så bra att ni kom på det!

Choklad the låter...mmm sådär...men man kanske ska prova! :)

Ha en skön dag!

Photo by Maria sa...

Får prova det där te't.. Jag har haft en sorts te med choklad i men det gillade jag inte, men det finns ju olika :-)

Skönt att en så "enkel" sak som att byta plats i taxin kan få Sandra att må bättre, tur att ni kom på det.. Men ni är så duktiga på att tänka som Sandra så ni löser ju det mesta..

Ha nu en bra dag..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad fint du gjort här igen!

Så fint att Sandra är pigg och haft det bra på fritids.

Håller tummarna för Åke såklart!
Jag fick ett the av svärmor som hette Irish cream, mumma!

Kram <3

Okki sa...

Vad fin Sandra är på "fronten".
Kram Okki