onsdag 1 september 2010

Inget bredband här inte


Igår höll vi på med Internet hela dagen. Eller, Göran kopplade in och så, men sen så funkade det ju förstås inte. Antingen funkade bara telefonen, eller bara Internet eller bara larmet… Men så fick Göran iaf ordning på telefon och larm så då ringde jag support, men han hittade inget annat fel än att överflyttningen inte var riktigt klar än.

Så det var bara att vänta och se. Funkade det inte klockan 18.00 så skulle jag ringa igen. Och det funkade inte så jag ringde igen, men överflyttningen var fortfarande inte klar så då skulle jag vänta till idag. Men ännu ingenting. Jag får väl ge det lite tid då, innan jag ringer igen.

Nu har vi ju som tur är ett mobilt bredband också, så jag kan ju blogga lite ändå. Fast det mobila är Görans så det lånar jag bara när det är ledigt. Skönt att man inte är helt utan iaf.

Förutom datorstrul då, så tog vi oss en liten, liten prommis och det gick bra med Görans fot. Sen blev det mest slappa resten av dagen, faktiskt. Rätt skönt, måste jag säga :) Särskilt som jag hade ont i skallen hela dan och tabletter inte hjälpte ett dugg. Det sitter i än men jag hoppas det går över under dagen.

Jag börjar väl bli lite fundersam över mina ögon nu, för det känns precis som det gjorde innan jag skaffade glasögon, och innan jag bytte för mindre än ett år sen. Jag hoppas verkligen inte jag behöver nya glasögon nu igen! För det kan ju inte vara som det ska, tycker jag.

Men vi är inte riktigt på topp, och Göran trodde han skulle bli förkyld igen. Det har varit nåt skit här nu, länge, som inte vill bryta ut. Och det kan ju sätta sig både i huvet och på ögonen.

Nåja, det ordnar sig väl. Idag kommer Sandra hem iaf, och vi hoppas väl att hon är piggelin och har kommit in i alla rutinerna nu.

Så mycket mer har jag inte att komma med, så ha det fint, gott folk!
Kram!

4 kommentarer:

Bellan sa...

Hoppas datastrulet ordnar upp sig snart. Det tar alltid sin tid. I början hade vi problem med att när telefonen ringde så bröts tv:n! Telia fick komma och hjälpa oss till slut.

Det där med ögon och huvud - kan det ha med varann att göra? Fel glasögon = ont i huvudet....vad vet jag. Å andra sidan går det nog mycket förkylningar överallt nu, så det kan ju vara nåt som som ligger och lurar.

Ha nu en skön och slapp dag tills Sandra kommer och ni får börja jobba igen.
Kram! Kram! //Bellan

Anonym sa...

Förkyling kan jag jag skicka gratis från Ryd annars ;)) Pojkarna varit hemma hela veckan, Ida var dålig i helgen o så nu har de delat med sej till sin mamma. Ja, ja, jag är ju iaf helst inomhus där det är mörkt..... Ha en härlig dag o håller tummarna för att bredbandet kopplas in o för att Sandra har solsken med sej. KRAM

Anonym sa...

Hoppas du känner dej bättre nu, inte kul att ha ont i huvudet. Kanske bäst att kolla upp ögonen om inte huvudvärken försvinner men förkylning på G brukar ju sätta sig lite i huvudet.Mysigt att Sandra kommer hem idag, hoppas då på solskenshumör :-)Hoppas det blir ordning på ert bredband snart.
Må så gott !!! Kram Annika

Maritha sa...

Det är inte dumt att bara vara hemma och slappa ibland och speciellt om ni inte mår helt bra.

Hoppas det var en solstrålen ni fick hem idag!

Kram Maritha