fredag 17 september 2010

En trött tjej

Det blev en ganska lugn torsdag som började med sovmorgon för Sandras del. Men jag väckte henne strax efter åtta så inte kvällen skulle bli fel. Ett ordentligt utbrott mitt på dagen, men annars har hon funkat bra, trots tröttheten. Vi beslutade att det nog var bäst med en ledig fredag iaf, så hon hinner återhämta sig till på måndag.

På förmiddagen igår, åkte vi och hämtade mina glasögon som var klara, och dom känns kanon så här långt.


Ja, så mycket mer, utöver det vanliga, hände inte igår. Idag och hela helgen blir det nog lika lugnt här. Vi ska väl försöka packa lite i smyg när det blir tillfälle, eftersom vi ska till Åland en sväng nästa vecka. Sandras korttidsväska ska ju också packas i vanlig ordning.

På måndag ska Sandra till tandläkaren först, sen skjutsar jag henne till fritids (som är samma ställe som korttids) för det är nån studiedag eller nåt i skolan. Men sen är det som vanligt, resten av veckan och Sandra kommer hem igen på onsdag, efter skolan.

Skön fredag och trevlig helg!
Kram!

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ha nu en härlig fredag med massor av chips ikväll :-)

Snygga bågar..

Härligt att få åka iväg en sväng.. Åland är så fint...
På måndag är mina barn med lediga och Patricks på fredag, kan ju vara skönt för dem..

Kram kram
Mia

Annika N sa...

Håller tummarna på att resan blir av nästa vecka. Jättefina brillor du köpt, men jag tyckte det var ursvårt att välja när jag bytte. Finns så många fina att välja mellan nu. Var nog rätt beslut om lite ledigt för Sandra så hon inte blir sjuk.

Ha en jättefin helg !!! Kram Annika

Mib sa...

Kram på dej! Har du bojkottat min blogg?
Som sagt kul att du hade det bra på din resa och hoppas nu att du får en lugn och bra helg.
Kramis!