fredag 10 september 2010

Värt att fira närsomhelst

Vår bröllopsdag firade vi… inte alls :) Ja, inte än, vill säga. Vi tar det sen, när vi åker till Åland om ett par veckor. För vi vill fira vår dag bara vi och i lugn och ro på våra villkor. Utan hänsyn till diagnos, schema, rutiner och anpassning.

Fast vi hade ju säkert ”firat oss” ändå, för det är ju för oss vi åker, liksom. Vi brukar ”fira oss själva” så fort vi har möjlighet och det är väldigt sällan just på en viss dag. Det gäller ju förresten födelsedagar också. Ja, alla traditioner, faktiskt. Vi firar när Sandra är ledig och orkar, helt enkelt. Förra året flyttade vi t.o.m. på nyårafton ;)


En pigg och glad tjej kom hem från skolan igår och hon var så nöjd med utflykten till läraren som hon hade gjort. Så härligt när hon mår så här bra och allt bara flyter på.

Idag är det ridning och det gillar hon ju också, som ni vet vid det här laget. Och sen är det helg igen… Fasligt så fort det går! Men nästa vecka ska jag åka och träffa goda vänner när vi har korttids, och det ser jag fram emot, så just nu gör det inte så mycket om tiden går lite fort…

Det var allt för denna gången, jag önskar er en skön helg!
Kram!

3 kommentarer:

Maritha sa...

Skönt att veta att det är gilla saker hon gör så här före helgen, hon är säkert jätteglad när hon kommer hem.

Hoppas ni får en bra helg och vi ser båda fram emot att det blir måndag!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Gott att Sandra mår så bra :-)
Och att flytta på dagar spelar ju mindre roll, man fyller ju tex inte mindre år för att man firar det tidigare eller senare :-)

Ser fram emot måndagen, skall kul och trevligt..

Kram Mia

Anonym sa...

Skönt att allt flyter bra. Hoppas Sandra får en fin dag när hon är ute och rider.

Ha en superfin helg !!! Kram Annika