måndag 6 september 2010

Lite oroligt

Igår morse var det segt. Inget utbrott, men väldigt skört. Och mycket prat om bruna dagen… Varje måndag (grön dag) är det promenad för Sandra, hem till en av lärarna. Mest för att Sandra inte är med på gymnastiken och ska få röra lite på sig och träna på att gå lite på ojämn mark då en del av vägen är en skogsstig.

Så på torsdag (bruna dagen) ska eleverna på utflykt, men eftersom dom flesta gemensamma utflykter är för stora för Sandra (just för att dom är gemensamma) så får hon oftast en ”egen utflykt” som är mer ”Sandra-anpassad” och på torsdag ska dom promenera hem till den här läraren igen (vilket Sandra tycker väldigt mycket om att göra)

Eftersom hon har gjort den här promenaden nästan varje vecka, så trodde jag ju inte att det skulle bli så stort för henne, så jag har redan satt upp det på vecko-schemat. Men tydligen blev det stort ändå, eftersom den bruna dagen blev ändrad. Ja, som ni förstår är ju en förändring för Sandra mycket större än vad en annan tycker att den är, liksom… Jag skulle ha väntat med den informationen, helt klart!

Det oroas och längtas och tjatas mest hela tiden om den där bruna dagen, trots att gröna dagen (idag) kommer först, och trots att det är promenad till samma lärare idag med. Ibland blir hennes förväntningar så stora att hon hinner bli sjuk av dom innan man är där. Därför berättar vi oftast inte saker i förväg, om vi inte måste. Så det här var en miss från mig, jag trodde inte det var så stort för henne.

Nåja! På em igår ville Sandra måla med mig, så det gjorde vi, förstås.


Nu blire korttids och massa annat än bloggar ett par dar, men sen är jag tebax igen! Ha det gott så länge!
Kram!

6 kommentarer:

Maritha sa...

Man lär sig av misstagen heter det så det fixar sig.

Ha en fin ledighet med mycket mys nu!

Kram Maritha

Patricia sa...

Ja det är ju inte alltid så lätt att veta vad som upplevs som stort av Sandra, förstår att du inte trodde den utflykten skulle ha sån betydelse eftersom det är en vanesak för henne, men på fel dag så klart... =)
Hoppas det blir bra och att hon inte stressar upp sig så hon blir tröttsjuk av det, kanske blir annat när hon är på Kortids.

Ha en skön ledighet!!!
kram Patricia

Mib sa...

Mmmm det där känner jag igen! Kram på dej!

Photo by Maria sa...

Hoppas hon inte hinner bli sjuk av längtan nu så hon inte kommer iväg på sin utflyt.
Ha det nu så bra på er ledighet.. Jag ser fram emot nästa gång du är ledig :-D Det längtar jag efter ;-)

Kram Mia

Anonym sa...

Hoppas Sune är bättre i magen och han låter bli andras medicin ;-)Vilken bra lösning att Sandra får göra en egen utflykt och lite promenad hem till läraren. Hoppas det går bra så hon inte blir tröttsjuk i sin längtan till bruna dagen.

Ha en mysig ledighet !!! Kram Annika

snorkfröken sa...

Jag ler lite igenkännande åt Sandras tjat.
Elias är så fiffig att han brukar ta bort alla schemabilder tills bara det han längtar efter återstår.
På nåt vis är det så att de inte förstår att man inte kan trycka på fast forward tidsmässigt.