onsdag 8 september 2010

Härligt!

Man blir så glad när Sandra mår bra, och ännu gladare när hon kommer hem från korttids och är pigg och glad :) Idag har det dessutom varit fotografering i skolan, och det hade gått bra det med. Och utflykten imorgon har hon fått klart för sig nu, så den oroar inte längre, även om hon längtar.

Göran och jag har haft en skön ledighet med en massa nytta gjord och massa mys myst! Vi klarade av måstena redan i måndags och sen var det bara mys kvar :)

Mellan 10-12 var det drop-in hos veterinären, så vi var där klockan 10.00 och fick Sune vaccinerad. Halv tolv hade jag tid hos optikern så det passade precis lagom. Nya glasögon är beställda och förhoppningsvis beror nu huvudvärken på att glasögonen inte var så bra för mina ögon. Själva närsyntheten var inte så mycket förändrad, men jag ska inte ha progressiva, så nu har jag beställt vanliga och hoppas att jag ska kunna ha dom ett tag.

Jaha, sen åkte vi till Ikea och klarade av lite små inköp. Bl.a. en kastrull och en stekpanna att ha i husbilen och en lampa hem. Ja, sen blir det ju alltid lite småsaker som man råkar får syn på medan man går runt där… Sune fick en råtta som han hade skoj med sen.


Lite andra småsaker i några andra affärer klarades också av innan vi åkte till en camping och bara hade det gott resten av ledigheten.


Innan vi checkade ut imorse fick vi lite besök…


Undrar om han anade att vi hade en kompis i husbilen?

Det var allt för nu!
Kram!

6 kommentarer:

Patricia sa...

Va bra ni haft det..men knepigt att de gav dig "fel" glasögon förra gången...det är ju liksom inte gratis så det ska ju vara rätt från början tycker man.

Nåväl, hoppas de nya glasögonen får ordning på din skallebank.

Kul med kompis till Sune, synd de inte kunde leka... hi hi.

kram Patricia

Anonym sa...

Skönt att ni har haft en härlig ledighet. O tacksam över att huvudvärkan "bara" beror på glasögonen o inget allvarligt. KRAM Mona

Camilla R sa...

Jag har följt er blogg en längre tid och jag måste bara få skriva. Vilken lycka för er dotter att hon fått just er till föräldrar!

Anonym sa...

Han ville kanske följa med hem till er ;-)
Hoppas du nu blir av med huvudvärken, man kan ju alltid hoppas. Vilka mysiga dagar ni haft.

Må så gott !!! Kram Annika

Annelie sa...

Va gött att Sandra mådde såå väl när hon kom hem.. :o))
Jag gillar oxå att gå runt på Ikea och skrota ibland... gillar deras ljusavdelning med alla värmeljushållare.

Progressiva ja,, det skulle jag behöva. Men klarade INTE av det.. gick med de i 3 månader.. vart aldrig vän med de.. :o((
Så, jag får ju köra med vanliga + läsglasögon... fruktansvärt jobbigt när vi är iväg nånstans och jag inte kan läsa vad som står på de olika förpackningarna osv.
Men, som tur är.. så är ju gubben med för det mesta..:o))
Hoppas att detta hjälper mot din huvudvärk nu.

Ha en goer fortsättning på denna vecka.. // Kramar om Annelie <3

Maritha sa...

Vad bra om det visar sig att det blir bättre med de nya glasögonen.

Klart att kissen kände att det fanns en lekkompis bakom rutan!

Ha det gott!

Kram Maritha