tisdag 28 september 2010

Livet är mest härligt!

Så var vi hemma igen då, efter en jättetrevlig kväll med Lotta och Tanja. Ja, jag vet inte vad dom är i förhållande till oss dårå… Arbetsgivare? Arbetskamrater? Nåt heter det säkert, men trevligt var det iaf och Svensk Personlig Assistans bjöd på kalaset. Tack!


Det kom ett mail från korttids om att det funkade fantastiskt bra även där, och såå lättade och glada vi är över det! Både vi, Sandra och korttids. Vi behöver inte ta konflikten med medicinproceduren längre! Och jag ska sluta tjata om det nu… Tror ni har fattat hur stort det är vid det här laget ;)

Jag har inte så mycket mer att komma med för tillfället, men önskar er alla en fortsatt fin tisdag! Må så gott alla som kikar in, och tack för goa kommentarer!
Kram!

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ser ut som ni hade det görmysigt igår.. Härligt!! Och härligt att det gått så bra med Sandra på Kortis :-)

Kram Mia

Mib sa...

Storkram och grattis till att det funkar för Sandra! Helt underbart ju! Kram som sagt i massor dåra!

Anonym sa...

Så glad för er skull. Att jobb, arbetsgivare, Sandra privat o i skola o på korttids funkar. KRAM Mona

Annika N sa...

Vad mysigt det ser ut på bilden. Hoppas det smakade mumsigt med. Toppen att allt går bra på kortids.

Ha det så gott !!! Kram Annika

Lotta sa...

Arbetskamrater? Känns som vi borde jobba i samma lokaler då. Arbetsgivare? Nej vi representerar ju "bara" företaget. Kollegor? Låter lite statligt (eller skolaktigt). Jobbarkompisar? Jobbiga kompisar? Vad svårt det blev och nu fick du mig att klura ett tag. Men jag tror jag kom på nåt; JOBBARVÄNNER! Kan det vara nåt? Jaja, hur som helst; tycker väldigt mycket om er och nu har jag ju hittat till bloggen också. Den är jättefin! Kram Lotta