fredag 24 september 2010

Sjukorna går runt

Här avlöser vi varandra, men är ändå mest glada att vi inte blir sjuka samtidigt. Så länge vi klarar av sjukorna en i taget så funkar det ju. Sen hoppas vi förstås mest att Sandra ska klara sig. Min sjuka smittar ju inte, men Göran är genomförkyld och febrig… Dom bacillerna vill vi inte att Sandra ska få nu när hon äntligen mår bra igen.

Nåja, det blir ju som det blir hursomhelst. Igår kom det iaf hem en glad och go tjej och det var såå himla härligt att se en vändning efter förra veckan som var skitjobbig rent ut sagt. Vi har inte bråkat på två dagar nu och jag njuter av att vara en bra mamma igen :)

Sune längtade ut…


…så jag tog en liten sväng med honom så han fick käka lite gräs och jaga löv en stund innan Sandra kom hem.


Det kom en lapp med posten om att man kunde beställa hem skolfotona nu, så det gjorde jag på direkten och fick en liiiten skymt av årets foto på hemsidan, som jag genast snodde :)


Idag är det ridning med skolan, men på ridskolan är det stängt tills vidare, p.g.a. sjuka hästar. Nu innebär det inte att ridningen inte blir av, för Sandra går ju på en fantastisk skola där man ser möjligheter istället för svårigheter mest hela tiden. Vips löste dom det lilla problemet med att ha ridningen hos en lärare istället.


Ja, ni som följt min blogg vet ju att Sandra har ridit lite där på sommarlovet, och jag har frågat om jag får visa bilder i bloggen så bilden är från i somras.

Ha en bra dag!
Kram!

5 kommentarer:

Mia sa...

Vad fina bilder på Sandara! Hon passar så bra i rött. Jag har varit sjuk i fyra veckor nu och Sigge halvdålig. Inte roligt. Hoppas ni klarar er, kramar!

Annelie sa...

ÅÅÅ... vilken underbar skola Sandra måste gå på.
De VET verkligen hur de sköta om sina elever.
Jättefin bild på Sandra.. hon är såå glad på de flesta bilderna.

Att Sune nöjer sig att vara ute bara ibland, skriker han aldrig inne åt er och bara vill ut..??

Våra katter ska inte ens få följa med ut i trädgården vid stugan.
För de kommer att skrika ihjäl sig här hemma sen, men det beror nog mestadels på att de fick komma och gå som de ville när vi bodde i Hylte.
Å här är det enbart innekatter.
Därför vi inte vill ge de "frihets-känslan" igen.

Ha en underbar helg.. // Kramen Annelie <3

PS. Krya på er rejält nu, nu har ni väl haft nog DS.

Josse sa...

Hej!
Brukar ofta läsa din blogg och jag tycker att den är helt fantastisk! Jag som snart är färdig lärare/förskollärare har mycket nytta av det du berättar om. I mitt yrke möter man barn med många olika diagnoser, men tyvärr har man alldeles för lite kunskap om detta. Eftersom jag själv håller på med hästar tycker jag att det hade varit intressant om du hade velat berätta lite mer om när Sandra rider. Har närheten till en häst någon effekt på Sandra? (Förstår om du kanske inte vill berätta)

Ha en trevlig helg =)

Bellan sa...

Göran får krya på sig och sen hoppas jag att du och Sandra klarar sig. Härligt att hon är på bättre humör nu, det går ju som sagt upp och ner...
Kramar till er alla!
//Bellan

Annika N sa...

Synd att Göran är sjuk men vi får väl hoppas att Sandra och du klarar er. Vad härligt att skolan ändå fixade så det blev ridning...Kul för Sandra.

Ha en fin helg !!! Kram Annika