fredag 3 september 2010

Yes!

Ingen huvudvärk! Mmmmdaaahh! :)

Fast jag ska till läkaren halv nio och det gör väl inget. Hoppas få en hälsokoll på en gång, för det får man ju bara om man har några symptom. Så jag tänkte att det passade bra nu.

Igår hände inget särskilt här. Göran och jag gick iväg och röstade på fm. Ja, sen var det lite pyssel, planering och schemafix på em, innan Sandra kom hem.

Hon var okay, men det är nog skönt med helg snart. Lite trött och skör var hon allt, och hade varit det i skolan med, till och från. När hon satt och åt mellis sa hon ”Jag orkade inte med skolan idag” Bra sagt, eftersom det ju var precis så det var. Otroligt vad duktig hon har blivit på att uttrycka sig! Och hon var noga med att betona att hon skulle orka med ridningen som idag :)

Förra terminen började dom med att gå och handla varannan torsdag, men i kontaktboken igår stod det att hon hade sagt ”Jag orkar inte handla idag” och då slapp hon ju det, förstås. Det är jättebra att träna på att handla, men är det jobbigt för Sandra så slipper hon ju. Så viktigt är det inte, och hon lär sig inget om hon blir stressad av det. Men vi får väl ge den en chans iaf. Hon kom riktigt långt i våras, med handlingen, så hon kanske är redo snart igen.

Två kort väntade på henne här hemma och hon blev så glad, fast gladast blir nog jag. Och båda korten kom från goa vänner som hade fått syn på ett kort och tänkt på Sandra. Det kanske är svårt att förstå det där, men det betyder så mycket för mig när Sandra räknas och när vänner bara tycker om henne för den hon är, och lixom tänker på henne. Jag blir så glad då!

Göran är förkyld och nu hoppas vi bara att Sandra slipper det. Men det går ju en massa baciller överallt nu så det är väl ett under om nån klarar sig alls. Det blir ju som det blir med den saken så det är ingen idé att lägga nån energi på att oroa sig i förväg.


På kvällen igår hade Sandra nära till gråt och spelade över. Gränsen mellan hysteriskt glad och storgråt, ni vet… Det blev lite av varje, kan man säga, men gick rätt bra ändå, och hon somnade fort när hon väl kom så långt.

Veckorna går fort nu när vi liksom har helg ända till onsdagarna… För nu är det ju redan helg igen. Sandras helg kommer att bli lugn, så hon orkar med skola och korttids sen på måndag.

Idag är det ju skola och ridning för Sandras del, och inga planer för vår del.
Skön fredag på er!
Kram!

6 kommentarer:

Patricia sa...

Skönt att huvudvärken är borta, men lika bra att du kollar upp det ändå för det är ju inte normalt med så mycket huvudvärk som du har.

Det är så kul att Sandra har börjat få till såna bra meningar, härlig utveckling.. =)

Hoppas helgen blir lugn och bra och att Göran piggnar på sig och inte smittar ner er andra.

Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Ha du med en ra fredag nu..

Många kramar till dig och din familj..

Mia

Annelie sa...

Usch, jag är oxå så där med huvudvärken när det gäller mina ögon.
Plus att jag tycker jag får en dimmigare syn... men TYVÄRR så är ju det två av alla symtomer det finns på fibron.
Så, man nhar ju blivit lurad några gånger.. :o//

Härligt att Sandra börjar kunna säga mer o mer riktigt ihopsatta meningar,, är såå glá för er skull.
En sak till..
Gillar Sandra även bokmärken..??

Ha nu en riktigt mysig helg ihopa.. // Kramar om Annelie <3 <3

Mia sa...

Hon är ju superduktig som börjar lära sig sina gränser. Sen kan det ju bli för mycket ibland ändå. Hoppas du får en ordentlig utredning vad beträffar huvudvärken nu. Jag har mycket migrän så jag vet ju vad det är. Kram och trevlig helg (vi är också förkylda)

Bellan sa...

Ni har allt lite konstiga veckor ni. Helg i veckan och helg igen när vi andra har helg. Inte fel med helg hela tiden...

Ha nu en trevlig fredag och en trevlig och go´helg :-)

Kramis från Bellan!

Anonym sa...

Vad härligt att Sandra kan uttrycka sig ännu mer nu.Bra att få reda på vad hon vill och inte vill och det är ju toppen att de lyssnar på det i skolan och inte tvingar henne till något hon inte vill.
Kram !!! Annika