lördag 4 september 2010

Önskar er en skön helg!

Sandra var skör igår men kom iväg till skolan och väl där hade dagen varit bra. När hon kom hem var hon okay, glad och nöjd men trött. Så kvällen blev som kvällen innan med tårar innan läggdags. Inga större utbrott dock, så i det stora hela funkade det ändå ganska bra.

Jag var till läkaren på morgonen och han var noggrann och kollade och frågade en hel del, och så långt var allt bra, utom balansen... Jag fick ju lämna massa prover oxå och innan svaret kommer, när det nu var, ska jag kolla synen med. Så jag ringde optikern på en gång och fixade tid nästa vecka. Det är ordning och reda på Nina :)


Det blev lite ändrade planer för kommande korttidsdygn och vips kan vi göra många flugor på smällen :) Vaccinera Sune, kolla synen, en sväng till Ikea, handla mat och campa. Det blir bra det! Men först tar vi helg och den kommer förstås att bli lugn för Sandras del.

Annelie undrade om Sandra gillar bokmärken, men nej, det är inget hon har fastnat för. Hon föredrar klistermärken eller att klippa ut bilder ur tidningar och kataloger, som hon förut la på hög, men nu gärna klistrar på ett papper istället.

Det blev ett kort inlägg, men jag har inget mer att berätta för nu.

Ha det gott, igelkott!
Kram!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra att du kollar upp dej hos doktorn och kollar synen. Man ska inte gå och ha ont för länge, men vi tjejer går gärna och drar på det och hoppas det går över av sig själv.

Ha en jättefin helg !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Ha det nu bra i helgen och sedan en härlig ledighet med allt ni skall hitta på..

Kram Mia

Patricia sa...

Skönt att du fick träffa en bra läkare, hoppas på ett sätt att de hittar något bland proverna som går att göra något åt så du får må bra och slippa huvudvärken för synen borde ju inte försämras så snabbt tycker man ju...håller tummarna att allt går bra.

Skönt att ni slapp utbrott i går kväll så det flöt på någorlunda bra.. =)

Oj va ni ska hinna nästa vecka... =D

Ha en skön helg!
Kram Patricia

Annelie sa...

Hoppas, Hoppas att det inte är nåt fel på dig goaste vännen..
Håller tummen..!!!

Men, lika bra att göra besiktning på sig själv ibland. Behövs..!! :o))

Ha nu en helt underbar fortsättning på denna soliga dag.. // Kramen Annelie

Bellan sa...

Vad skönt att läkaren tog dig på allvar och kollade noga. Vi får hoppas på det bästa när det gäller proverna.

Ha en fortsatt skön helg!
Kramis! //Bellan

Annelie L sa...

Ordning och reda på dig, det är bra att du ser om dig själv.
Det blir säkert en jätte skön ledighet, Ikea är ju alltid trevligt att gå runt på och få idéer och kanske även handla något smått.
Ha nu en riktigt skön och lugn helg tillsammans med din goa familj. Hoppas förresten att Görans fot är bra vid det här laget och att ni fått reda på vad det var som orsakade det hela.
Stor o varm kram