onsdag 29 september 2010

Idétorka


Det finns ju inte så mycket att komma med just nu då… Vi har njutit ledigt och idag kommer Sandra hem igen. Det ska bli så gott att få hem henne. Jag tror jag längtar lite extra nu när vi inte har det jobbiga att ta itu med i em, som vi brukar, liksom. Det är slut med det nu! Ja, för det mesta iaf. Det känns bara såå fantastiskt!

Jaja, jag veeet! Jag skulle inte tjata mer om det… :)

Men å andra sidan kommer jag inte på nåt annat heller. Mår bara så himla bra just nu och svävar omkring på moln. Så, jag önskar väl en skön dag, helt enkelt. Så får vi se om jag kommer på nåt intressant att skriva om snart… Förslag, nån?

Kram!

6 kommentarer:

Annelie sa...

"Tjata" bäst du vill vännen,, vill inte folk läsa så kan de väl hoppa över det.. eller hur..??
För i mina ögon "tjatar" du inte i alla fall... för jag kan FÖRSTÅ din/er glädje.
Såååå glad för er skull, ja alla 3 naturligtvis.

Ha det allra bäst och sköt om dig och din familj.. // STOR kram Annelie <3

Annika N sa...

Underbart härligt när man svävar på moln :-) Det är du värd tjejen.

Ha en superfin dag !!! Kram Annika

jeannette sa...

Hej Nina
Nu har jag läst och jag är jätte glad för er skull. Man kan inte sätta sig in i vad ni går igenom men jag lovar att jag inte ska gnälla för småsaker. Ha en fortsatt bra vecka hoppas den fortsätter lika bra som den börjat. kramar i massor till dig

Maritha sa...

Vad härligt att du mår bra Nina och att ni fick njuta av en härligt kväll. Förstår att den blev ännu bättre när det var bra på korttids med Sandra.

Njut av framgångarna!

Kram Maritha

Bellan sa...

Det är väl härligt när livet får vara på topp. Passa på och njut så länge det varar. Och jag ser det inte som tjat från din sida, tror nog att vi alla läsare gläder oss med dig.
Så "tjata" på du, jag ser fram emot nästa "tjatiga" inlägg :-).

Stor Kram till dig!
//Bellan

Anonym sa...

Tjata du på, om det du behöver få ur dej. O är det vikigt för dej, är det vikigt för mej!!!!! Oavsett om det är ur glädje, sorg, fakta eller bara "svammel" som orden kommer, så är det lika mysigt-intressant-roligt-lärorikt att läsa din blogg. eller brev. eller sms. eller vykort. MÅNGA kramar, Mona