fredag 13 mars 2015

Stuvad packning

Igår gick flyttlasset, så nu är vi på plats iallafall. Bara resten kvar då. Alltså, hur i hela friden fick alla Sandras saker plats förut?? Nåja, vi får nog ordning till slut. Huvudsaken det viktigaste är på plats nu till en början. Bara det att jag hade glömt ta dit en hel del saker som vi hade i källaren. Hur jag ska lyckas stuva in det nånstans har jag ingen aning om. Bygga ut lite, kanske? ;)

Vi packade i ordning så gott vi kunde, men eftersom ansvarig för dv tyvärr inte kunde vara med, så visste jag inte riktigt hur det var tänkt. Det blev en del instuvat i en garderob så länge. Hemma sen, hade jag mailkontakt med ansvarig och fick reda på att det ska finnas lådor att använda i förrådet.

Jag passade också på att lägga en hylla till i önskelistan, så det som ska vara i Sandras rum faktiskt får plats där. Just nu saknas det nämligen en hylla för alla pärmar med pedagogiskt material och schemabilder.

Men nu ligger vi efter lite, för jag hade helst sett att allt praktiskt blev klart igår, så vi bara kunde finplanera idag. Jag hoppas att lådorna vi skulle använda står där dom ska stå, och att dom räcker, så vi får undan det som är ivägen snabbt och smidigt. Sen kommer väl dom som ska jobba framöver att känna in hur dom vill ha det, och ändra lite vartefter, gissar jag.

När vi hade fått klart så långt vi kunde med packningen så satte vi igång att rensa och gå igenom alla schemabilder, och jag fotade en del nytt som jag gjorde fler bilder av när jag kom hem. Idag behöver vi gå igenom lite mer noggrant vad som saknas så jag hinner få alla bilder klara över helgen sen. Iallafall så vi har dom bilder vi behöver den närmaste tiden.


Jag vet inte hur mycket jag hinner skriva på ett tag nu när jag ska jobba mer, men jag ska försöka uppdatera lite varje dag även i fortsättningen. Jag kommer ju vilja berätta hur det går förstås. Men jag hoppas också att jag kommer sova på nätterna istället för att blogga ;) Jag ska lägga mig en stund till, för klockan ringer inte förrän om tre timmar.

Må gott!

.

2 kommentarer:

Lena sa...

Menalltsåhallåhär!!
Du kan väl inte jobba både dagar OCH nätter?!
Var rädd om dig nu och lycka till idag med allt ❤❤❤ ( <3 <3 <3 )
Största lyckosparkskramen!

Bellan sa...

Jobba på dagarna och blogga och kommentera bloggar på nätterna - det blir bra det... eller kanske inte...
Det är inte lite jobb du får lägga ner på dv!! Hoppas du får bra betalt!

Tack för svar om Alvedon! Hade ingen aning om att det fanns i tuggformat.

Ta hand om dig nu, så gott du kan mitt i allt. Tänker på dig och det vore trevligt med iaf några korta rapporter om hur det går med dv framöver (om du hinner alltså). Hoppas förstås att du sover bättre om nätterna snart!

Stora saknarkramen! ♥
//Bellan