tisdag 3 mars 2015

Fix och trix

Ett steg närmare målet för varje dag som går, trots att det dyker upp nya problemlösningar mest hela tiden. Men det blir nog bra tillslut, ska ni se. Tacksam över kloka fina människor som gör sitt bästa, trots rådande omständigheter. Det är ett fasligt pusslande och många inblandade, så en liten förändring får stora konsekvenser för alla. Särskilt som Sandra helst inte ska märka nåt.


När damen var lämnad på sitt håll igår morse så åkte Göran och jag runt på en massa ärenden lite här och där. Sen lite nya lösningar på gamla planeringar och tankar tänkta och ändringar ändrade osv, osv. Men, hoppfullt är det och än håller grundplanen ganska bra. Dvs dagen för flytt, fast den har blivit omplanerad en hel del vid det här laget.

En person från kommunen har fått andra uppgifter dagarna för flytten, men skulle ordna med någon ersättare. Det är ju lite möbler och annat som ska flyttas från Sandras nuvarande rum, till det nya stället, och till det har vi planerat ledigt för Sandras del. Då kan vi inte skjuta på dom dagarna hursomhelst, eftersom dom hör ihop med hennes start på nya stället, förstås.

Torsdag och fredag innan starten den 16:e ska det flyttas, planeras och helt färdigställas, är det meningen. Men det ordnar sig det med, fast på ett annat sätt än vi först tänkte.

Fördelen med att Sandra inget vet är ju att hon inte märker av röran, utan när det blir dags så är det som det är för hennes del. Då har hon inget att jämföra med och kommer tycka att det är spännande hur vi än har lyckats få det efter våra planer eller inte.


Eftermiddagen och kvällen igår var full av inget särskilt. Slappa ledigt, spotifya och bara vara. Och senare blev det räkor i tv-soffan. Idag får vi nog ta och städa lite här, gissar jag. Rensa bland dom där kom-ihåg-lapparna som jag inte skulle samla på mig några fler, t.ex. Så lite annat små-plock och finjustering av nya planeringar. Men inga stora projekt, så en hel del spotify blir det säkert.

Må så gott!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Det blir mycket fix och trix för er. Blir nog perfekt när ni är färdiga. Hoppas du hinner vila också.

Saknarkramar! <3
//Bellan

Anonym sa...

Det är mycket som ska klaffa innan allt blir klart. Lite trött här så önskar bara godnatt och en fin onsdag ❤ ( <3 )
//Lena