torsdag 5 mars 2015

Glädje

Gårdagen var ganska lugn. Ett mycket glädjande besked gjorde att jag svävade omkring på små rosa moln med dammtrasan här hemma ;) Eller, jag var iallafall glad, och jag dammade lite på skrivbordet. Så inte datorn ska börja brinna snart…

Sen lite schemafix, några nya bilder och märkning av lite material som ska till nya dv när vi sätter igång där. Resten av tiden slappade jag med spotify och på eftermiddagen hämtade jag Sandra.

Hon har varit ok, och var strålande glad när hon skuttade in i bilen. Det höll i sig under hela kvällen och hon ser fram emot dagens gympa. Man blir så glad i hela kroppen när hon strålar så där. Tacksam över alla fina människor runt henne, som gör sitt bästa i röran. Hade det inte varit för det, så hade Sandra inte fixat den här tiden så pass bra som hon ändå gjort.

Jag har inte så mycket mer att komma med just nu. Vi tar en dag i taget, och jag uppdaterar här vartefter. Nu ska jag slösurfa med morronkaffet en stund innan det är dags att väcka Sandra.


Hare bäst!

.

2 kommentarer:

agneta sa...

Varm kram till er <3

Unknown sa...

Så att inte datorn börjar brinna, ^.^

Själv fick jag arslet ur vagnen och beställde äntligen fyra stycken av de där små borstarna man sätter på dammsugarröret. Äntligen en borste i varje ände av huset, så nu jäklars ska dammet hållas kort. Har varit lite och så på sistone men när Tony skakade ett täcke och dammet yrde av luftdraget och Fred frågade om det snöade, så var det den lilla knuffen jag behövde för att ta tag i problemet.

Kram <3