fredag 6 mars 2015

Flänger och far

Jag har klarat mig länge nu, men igår var det dags igen. Migränkänningar. Jag har inte tid! Fast så länge tabletterna håller det i schack så är jag väldigt tacksam, för då kan jag hålla igång nästan som vanligt ändå.

Sandra var lite trött när hon vaknade igår, men längtade iväg och morgonen gick bra. Vi hade en special-lösning som var svår att göra tydlig för henne, eftersom det var lite för många nya moment, men hon klarade det jättebra.

När vi kom till dv hoppade assistenterna in i bilen och körde vidare till gympan, medan jag var kvar. Jag passade på att märka lite av Sandras privata saker, så allt kommer med i flytten sen. Ett par kassar med tomma burkar och vinterkläder packade jag med mig direkt, och resten måste vi ta när Sandra inte ska vara där mer. Så hon inte märker nåt.


När gympa-gänget var tillbaks så åkte jag hem och väl hemma hade vi ett möte, lite lunch, och pusta en snabbis innan det var dags att hämta Sandra igen. Jag gick lite på högvarv mest hela dagen, men allt funkade enligt planen och det var ju huvudsaken.

Assistenterna hade märkt att Sandra var lite trött, så dom tog det lugnt under dagen. Det var en strålande glad tjej jag hämtade hem sen. Hon hade ”pärlat” en katt som heter "Murre Svart" till mig, och ett hjärta till pappa Göran. Go-ungen ♥


Kvällsbestyren gick bra, men vi la ribban ganska lågt och det blev lite tidigare i säng än vad som är vanligt när hon är piggelin.

Idag ska Sandra och en eventuell ny assistent få bekanta sig lite med varandra och sen hoppas vi att det känns bra för alla så det kan bli en fortsättning. Det går framåt, och det känns bra.

Trevlig helg!

.

2 kommentarer:

Tina sa...

Full rulle men verkar vara under kontroll ! Fina presenter ni fick <3 håller tummarna att det fortsätter i rätt riktning nu ! Kramar om massor
när allt är lugnare kommer jag och hälsar på <3

Anonym sa...

Det låter som en hektisk dag, jösses. Det är ju tur att de där migräntabletterna hjälper till att hålla dig vaken. Hoppas ni har en bra dag idag och att Sandra är pigg och glad.
Stora saknakramar ❤❤
//Lena

P.S. vilket fint hjärta och söt liten katt hon gjort. D.S.