lördag 28 februari 2015

Ordning i sikte

Sandra har varit en riktig solstråle den här veckan (förutom igår) och vi njuter av att livet funkar och flyter, förstås. Vi har lyckats ganska bra att hålla henne utanför den värsta röran, och det känns skönt. Visst märker vi att hon är skörare och hon blir lättare trött, men efter omständigheterna får man vara tacksam att det inte är värre.

Vi har kommit ganska långt i planerna nu, och det känns väldigt hoppfullt inför framtiden. Jag kommer berätta mer vartefter bitarna faller på plats, men vi har iallafall ett datum för den stora förändringen. Den 16 mars ska det bli ordning på Sandras dagar igen.


Mer har jag inte att dela med mig av för tillfället. Det är fortfarande mycket som vi inte vet och allt är precis nytt för alla, så vi måste prova oss fram lite försiktigt. Men bra kommer det att bli, så länge dom här förutsättningarna vi har fått nu får vara kvar. Och det får vi ju hoppas att dom får.

Det kommer bli en del jobbande för min del, och inte så värst mycket lediga dagar en tid. Men det måste bli så, och det är ju bara tillfälligt. Tills vi har hittat assistenter som funkar, och tills jag har handlett alla nya på plats. Och, förstås, tills vi har fått ordning på alla andra nyheter.

Efter maten igår blev det snabba vändningar här. Sandra fick ett utbrott mitt i allt och det var bara att släppa det man hade för händerna. Jag hann inte ens gå på toa, men damen lugnade sig med en biltur på drygt en timme. Sen blev det bråttom till toan för morsan när vi kom tillbaks ;) Resten av eftermiddagen funkade ganska smärtfritt utan några större krav ställda.

Vi tar det lugnt i helgen, som vi brukar, så krafterna återvänder tills på måndag. Sandra är inne i en pussel-period, och har varit ett tag, så det blir nog pussel idag med, gissar jag.


Ha en skön helg!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter bra, att det finns en plan att jobba mot som är rätt anpassad för Sandra. Hoppas nu att ni orkar allihop så att det blir lugn och ro och bra dagar för er alla framöver. Ni har ju haft en väldigt tung och orolig tid länge nu.
Tur att det där med bilutflykter fungerar.
Hur funkar det med Sune när Sandra pusslar? Lägger han sig i och leker? Hur tar Sandra det?
Önskar er en fin dag ❤ ( <3 )
Många saknakramar!
//Lena