måndag 23 februari 2015

Från den ena helgen till den andra

Så är man tillbaks till verkligheten igen, efter en helt fantastiskt rolig helg. Det sista vi bestämde efter alla avskedskramar var att genast börja planera för nästa träff. Eftersom vi alla måste planera väldigt mycket så gäller det att börja i tid om det ska bli nåt av det hela.

Jag vet ju inte ens om jag kommer kunna åka hemifrån så här nån mer gång, och eftersom jag nog är den enda som har svårast på helger, så känns det ju rimligast att en krånglar mest istället för att alla ska rätta sig efter mig. Men, vi får se hur det blir framöver. Ses måste vi ju med jämna mellanrum, annars får vi abstinens, tror jag.

Roligt har vi iallafall haft, och en helg går alldeles för fort, det är vi överens om.


Hemma hade det gått väldigt bra, efter omständigheterna. Göran var så klart jättetrött, efter 110% alert varje sekund, men det gick bra, och det är huvudsaken. Vi får turas om att roa oss när tillfällen ges, så är det.

Göran fortsatte med kvällsrutinerna enligt Sandras invanda schema, men nattningen bytte vi så han fick vila lite. Och det var inga problem för Sandra, hon hade kanske längtat lite efter mig, trots allt.

Anonym undrar vad det är för ett J i vissa inlägg. Jag kollade bloggen via min mobil, och såg att det blir ett J när jag gör en smiley. I datorn har jag inte sett det förut, och trodde att det var en smiley för alla andra också. Tack för upplysningen.

Nu börjar snart vår helg nr 2. Ja, Göran har ju inte haft helg, precis, men för mig blev det två på raken. Vi har dock en del ärenden att klara av, men inga möten eller annat tidskrävande, så vi hinner säkert känna oss lediga ordentligt ett par dagar.

Tack Bellan!
Och tack hela gänget för hela helgen!

Må så gott!

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon solstrålen!
Skönt att se att du hittat hem. Tack för en underbar helg och alla skratt. Men du, fick du med dig kniven hem?
Kram på dig Tofsvipan och hoppas vi ses snart igen ❤❤❤
//Lena

Tina sa...

Ja jag var piggast i familjen igår em och kväll, fick verkligen energi av er alla ! Och skratta åt allt från tofsar till....nä det kan jag inte skriva ;) Kramar och tack <3