torsdag 5 februari 2015

Glad solstråle

Går man och lägger sig tidigt så vaknar man tidigt. Antingen grubblar man innan man somnar, eller när man vaknar. 01.30 var det omöjligt att somna om! Nåja, det är inte hela världen, jag får sova en annan natt ;)


Vi tog det lugnt på hela ledigheten igår med promenad i det vackra vinterlandskapet, kaffe och Spotify som enda aktiviteter. Ja, förutom det vanliga då, förstås, så det var förberett här innan Sandra kom hem.

När jag hämtade henne var hon strålande glad och berättade vad hon hade gjort och vad hon hade ätit. En stickad halsduk hade dom fått ihop till gosedjurs-katten, och den hade Sandra bråttom hem och visa för Göran.

Det verkar som hela vistelsen på dv och korttids hade gått bra. Eloge till alla inblandade för det!


Såå lättad och glad jag blev! Jag hade ju fått lugnande besked, men kände ändå en gnagande oro eftersom Sandra var så orolig i måndags. Man vet ju ingenting här hemma, men jag litar på att jag får reda på om nåt inte är bra. Bara det att allt är så nytt för alla, så det är inte lätt för nån. Hur vet man om det är bra eller inte när man inte känner Sandra, liksom... Jag måste säga att dom som jobbar nära henne är fantastiskt duktiga! Idag hoppas jag få ledningen att jobba åt samma håll också, så kan det säkert bli hur bra som helst.

Men först har vi ett frissabesök att klara av, så Sandra är ledig och assistenten kommer hit. Mötet blir inte förrän senare i eftermiddag så Göran och Sandra får klara sig själva undertiden. Jag hoppas vara tillbaks innan kvällsbestyren börjar, för det underlättar en hel del om vi är två då.


Imorgon är det planerat att Sandra ska iväg igen, och så blir det troligtvis, om hon behåller orken till dess. Ett frissabesök är ganska energikrävande för henne, som alla aktiviteter utanför rutiner och schema är. Men vi har världens bästa frissa-vän som är duktig med anpassningarna. Annars hade det nog inte funkat alls.

Nu ska ju assistenten med också, vilket är ännu ett orosmoment för Sandra, då vi blir fler personer runt henne än vad hon egentligen fixar. Det brukar gå bra korta stunder, och på morgnarna när Sandra fortfarande är som piggast. Det känns viktigt att assistenten får vara med på så mycket som möjligt, eftersom det är det sättet man kan lära känna Sandra på.

Det var det om det. Jag har lovat ett förtydligande på gårdagens lite konstiga foto. Det var troligtvis fler som trodde att jag hade publicerat det uppochner?!

Nära

Men det är helt rättvänt, och det som ser ut som himmel är vatten.

En bit ifrån

Fotona är tagna i Marbella, mellan Puerto Banús och San Pedro. En jättefin promenadväg längs havet, som vi njöt av på vår egen lilla semestertripp i januari.

Från en bro, längst ifrån

Ha nu en kanoners dag, ni som kikar in här!

.

1 kommentar:

Tina sa...

Lurigt foto , men fint ! <3